ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση αντί για ημιτελικό ο Ολυμπιακός

Προπόνηση αντί για ημιτελικό ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα κάνει προπόνηση στο "Γ. Καραϊσκάκης", καθώς ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθεί μετά την απόφαση του "Δικεφάλου" να μην κατέβει στη ρεβάνς. (VIDEO)

Μετά την απουσία του ΠΑΟΚ από τη ρεβάνς του "Γ. Καραϊσκάκης", για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, η αναμέτρηση δεν διεξάγεται και κατοχυρώνεται υπέρ του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι", ωστόσο, έφθασαν κανονικά στο "Γ. Καραϊσκάκης", πέντε λεπτά μετά τις τέσσερις κι ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία. Μάλιστα, οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι έκαναν την αναγνωριστική βόλτα, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν στο χορτάρι για λίγα λεπτά οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης.

Όπως αποφασίστηκε, καθώς ο ημιτελικός δεν διεξάγεται και κατοχυρώνεται υπέρ του Ολυμπιακού, οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν προπόνηση την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 17:15, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος έκλεισε το φύλλο αγώνα κι αποχώρησε από το γήπεδο.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε επιλέξει την ακόλουθη ενδεκάδα για το ματς: Ρομπέρτο, Μποτία, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά, Ιντέγε.

Μετά το Πάσχα οι Πειραιώτες θα κλείσουν ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον τελικό της 7ης Μαΐου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ