ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπαραμονή του ντέρμπι θα κριθεί του Τσόρι

Προπαραμονή του ντέρμπι θα κριθεί του Τσόρι
INTIME SPORTS

Ο Αργεντινός προσπαθεί καθημερινά με τον τρόπο του να δείξει στους γιατρούς και στον Μάρκο Σίλβα ότι δεν επιθυμεί με τίποτα να χάσει το ντέρμπι της Λεωφόρου (21/11, 19.30).

Έχει φορτσάρει τις τελευταίες μέρες ο Ντομίνγκες, κάνοντας τα πάντα για να δώσει το "παρών" στο ματς της Λεωφόρου.

Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει τον προπονητή του να τον πάρει έστω στην αποστολή για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο (21/11, 19.30).

Ακόμα και να βρεθεί πάντως στην 18άδα δεν θα θεωρείται 100% έτοιμος. Αυτή είναι η πραγματικότητα και θα πρέπει να το τονίσουμε. Από την άλλη όμως, μπορεί να βοηθήσει έστω και ένα 30λεπτο.

Δεν θα μπει δηλαδή στην αποστολή ίσα-ίσα για να την συμπληρώσει, όπως είχε συμβεί στο παιχνίδι του Λονδίνου με την Άρσεναλ. Τότε, ο Ολυμπιακός είχε μόλις 17 ετοιμοπόλεμους και αναγκαστικά ο Σίλβα έπρεπε να πάρει και τον Τσόρι στην Αγγλία για να συμπληρώσει 18άδα.

Τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο Ντομίνγκες έχει "γκαζώσει" για τα καλά και καθημερινά δείχνει με τον τρόπο του τόσο στους γιατρούς, όσο και στον προπονητή του, ότι δεν θέλει να δει το ντέρμπι από την τηλεόραση.

Πολλά θα εξαρτηθούν δύο μέρες πριν από το παιχνίδι, την Πέμπτη (19/11) δηλαδή που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Σίλβα (πλην του Πάρντο που θα είναι επιβαρυμένος από το υπερατλαντικό ταξίδι). Εκεί ουσιαστικά θα φανεί οριστικά αν θα καταφέρει τελικά να μπει στο πούλμαν με προορισμό το "Απ. Νικολαϊδης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ