ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προκαλεί δέος το Καραϊσκάκη"

"Προκαλεί δέος το Καραϊσκάκη"

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο και ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησαν για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ Ολυμπιακός-Γιουβέντους.

Ο Ιταλός μέσος της Γιουβέντους Κλαούντιο Μαρκίζιο μίλησε τόσο για την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σασουόλο (1-1) όσο και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

"Δεν χρειάζεται να καταστροφολογούμε. Σε εφτά ματς στο πρωτάθλημα έχουμε 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Προχωράμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά και υπάρχει μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μία άλλη ομάδα με τον κόσμο της. Προκαλεί δέος το γήπεδο του Ολυμπιακού!", τόνισε χαρακτηριστικά ο 28άχρονος Ιταλός.

Ο Ιταλός στόπερ της "Γηραιάς Κυρίας", Λεονάρντο Μπονούτσι, υποστήριξε "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στο ματς με τη Σασουόλο έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Τέλος. Και πέρυσι στη Φλωρεντία έπρεπε να κερδίσουμε, όμως χάσαμε. Τελικά αποδείχθηκε ότι εκείνο το ματς ήταν που, αντί να μας δημιουργήσει πρόβλημα, μας έδωσε ώθηση για τον τίτλο. Επομένως, θεωρώ ότι η ισοπαλία με τη Σασουόλο θα μας κάνει καλό 100%. Είναι ένα βήμα προς τα πίσω, όμως είμαστε έτοιμοι να επανέλθουμε περισσότερο αποφασισμένοι από ποτέ. Τώρα μας περιμένει ένας "τελικός" στο Champions League και θεωρώ ότι έρχεται την καταλληλότερη στιγμή.

Πάμε στον Πειραιά με περισσότερη φλόγα από κάθε άλλο ματς. Φλόγα τη νίκη. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε εκεί. Εμείς έχουμε μόνο ένα στόχο σε αυτό το ματς. Να επιβληθούμε. Όπως πάντα να κερδίσει ο καλύτερος. Μέχρι τέλους, φόρτσα Γιουβέντους, L.B.19".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ