ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προφορική συμφωνία Γαλατάσαράι - Ολυμπιακού για Οτζίτζα και Σεμπά"

12/09/2017 Olympiacos Vs Sporting Lisbon for Champions League season 2017-18 in Georgios Karaiskakis Stadium in Piraeus - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
12/09/2017 Olympiacos Vs Sporting Lisbon for Champions League season 2017-18 in Georgios Karaiskakis Stadium in Piraeus - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography TOURETTE

Δημοσίευμα στην Τουρκία θέλει την Γαλατάσαράι να έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση των Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά!

Ιδιαίτερα "καυτό" αναμένεται και το φετινό καλοκαίρι στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με το μισό και βάλε ρόστερ να θέτει ισχυρή υποψηφιότητα... αποχώρησης.

Ήδη οι Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά έχουν τεθεί εκτός πλάνων μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και είναι δεδομένο πως τον δρόμο της φυγής θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμη.

Πάντως οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βέλγου μέσου και του Βραζιλιάνου εξτρέμ ενδεχομένως και να έχουν δρομολογηθεί, τουλάχιστον αν ισχύει το δημοσίευμα που έρχεται από την Τουρκία και θέλει τους δύο παίκτες να μετακομίζουν στην Super Lig!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "fotospor.com", η Γαλατάσαράι έχει ήδη κάνει τις τρεις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα σεζόν και οι δύο από αυτές αφορούν παίκτες του Ολυμπιακού.

"Μετά τις εμφανίσεις του Γκάρι Ροντρίγκες η Γαλατά "χτυπά" ξανά στην ελληνική λίγκα, φτάνοντας ήδη σε προφορική συμφωνία για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από τον Ολυμπιακό.

Σεμπά και Οφόε ετοιμάζονται να φορέσουν τα κιτρινοκόκκινα τη νέα σεζόν", υποστηρίζει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας, ενώ ως τρίτο της υπόθεσης τοποθετεί τον Χέρσον Βεργκάρα, τον Κολομβιανό στόπερ της Μίλαν που δεν υπολογίζεται από τον Τζενάρο Γκατούζο.

"Προφορική συμφωνία Γαλατάσαράι - Ολυμπιακού για Οτζίτζα και Σεμπά"

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε Ρέντη και Καραϊσκάκη ο Μαρτίνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ