ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προέχει ο ΠΑΣ και όχι η ανακοίνωση της Σπάρτης για τον Ολυμπιακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Καμία διάθεση να ασχοληθούν με την ανακοίνωση της Σπάρτης δεν έχουν στο Λιμάνι, διακρίνοντας "εσωτερικά θέματα" και επικοινωνιακά κόλπα πίσω από το επιθετικό ύφος. Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στραμμένη η προσοχή των Πειραιωτών.

Μια άνευ λόγου και αιτίας επίθεση εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης της το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12) η ΠΑΕ Σπάρτη με αποδέκτη τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες την Πέμπτη (15/12, 15:00) στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο στο Λιμάνι δεν έχουν δείξει καμία διάθεση να ασχοληθούν μπαίνοντας σε διαδικασία απαντήσεων, διακρίνοντας ότι είναι μια κίνηση που έγινε για εσωτερική κατανάλωση. Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Σπάρτη συνδέεται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του με μερίδα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού. Και στον Ολυμπιακό δεν προτίθενται να πάρουν μέρος σε επικοινωνιακά κόλπα.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι Πειραιώτες έχουν να ασχοληθούν με σαφώς σοβαρότερα θέματα από ένα παιχνίδι Κυπέλλου, διαδικαστικού χαρακτήρα κόντρα σε μια ομάδα της Football League.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα και κυρίως την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και ακολουθεί ένα ζόρικο ματς την Δευτέρα (12/12, 19:30) στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δείχνει πολύ καλά δείγματα από την αρχή της σεζόν, πρωταγωνιστεί στην Super League (στην 3η θέση με 17 βαθμούς) και είναι εξαιρετικά σκληρή στην έδρα της.

Μετά τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε η ήττα στο "ΓΣΠ", στο Λιμάνι δεν θέλουν καν να σκέφτονται ανάλογο σενάριο και θέλουν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και φυσικά τις νίκες απέναντι στον ΠΑΣ. Γεγονός που θα βοηθήσει να επανέλθει η ηρεμία στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Οι Πειραιώτες λοιπόν θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι για την αναμέτρηση στους "Ζωσιμάδες", εκεί στρέφουν την προσοχή τους και δεν ασχολούνται με την ανακοίνωση της Σπάρτης.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πιθανός αντίπαλος και η Γκενκ για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Βάζει τη θηλιά στο λαιμό του
Σφοδρή επίθεση κατά του Ολυμπιακού από την Σπάρτη!
Θέλει Μανιάτη ο ΑΠΟΕΛ και Πασιένσια η Ρίο Άβε
Με Ρέτσους μέχρι να σβήσει ο ήλιος
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ