ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Τίγκρες: "Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο ρινγκ"

Πρόεδρος Τίγκρες: "Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο ρινγκ"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ολυμπιακού με αφορμή τη συμμετοχή του Άλαν Πουλίδο - πρώτη επίσημη - στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Μεξικανό επιθετικό του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, στο Μοντερέι. Η συμμετοχή του στο ματς με τον Πλατανιά για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, έφερε την επίθεση του προέδρου της πρώην του ομάδας, Τίγκρες, προς τον Ολυμπιακό.

"'Εάν έπαιξε 15 λεπτά σε ματς Κυπέλλου (κόντρα στον Πλατανιά), σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός τον έχει δηλώσει και τώρα τον έβαλε να παίξει. Τώρα ανέβηκε όλος στο ρινγκ και νομίζω ότι στη FIFA, αν και τώρα είναι απασχολημένοι με θέματα πιο σημαντικά γι' αυτούς, αλλά από τη στιγμή που ορίσει τις ποινές θα εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Στην Τίγκρες είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει, περισσότερο για τη στάση που έχει κρατήσει γιατί του έχουμε ανοίξει τόσες φορές την πόρτα και εάν τώρα φθάσει σ' αυτή την πόρτα θα μιλήσουμε με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι θα το ενέκριναν, αλλά δεν έχει τη βούληση ο ίδιος", τόνισε ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες, πρόεδρος της Τίγκρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ