ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Σίβασπορ: "Θέμα ημερών ο Ντα Κόστα να πάει Ολυμπιακό"

Πρόεδρος Σίβασπορ: "Θέμα ημερών ο Ντα Κόστα να πάει Ολυμπιακό"
Μανουέλ Ντα Κόστα

Σε συνέντευξη Τύπου με... μεταγραφικό περιεχόμενο, ο ισχυρός άνδρας της Σίβασπορ Μπασκάν Οτιακμάζ προανήγγειλε ότι τελειώνει και τυπικά τις επόμενες μέρες το θέμα της μεταγραφής του 28χρονου Πορτογαλομαροκινού Μανουέλ Ντα Κόστα στον Ολυμπιακό.

Το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) στις 17.00 το Sport24.gr έγραψε για την σιγουριά των Τούρκων ότι ο Μανουέλ Ντα Κόστα θα βρεθεί μέχρι την Τετάρτη (19/8) στην Ελλάδα για να ντυθεί στα “ερυθρόλευκα”. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε ο πρόεδρος της Σίβασπορ, Μπασκάν Οτιακμάζ για να επιβεβαιώσει ουσιαστικά τα όσα αναφέραμε.

Σε μία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους ρεπόρτερ της Σίβασπορ με... μεταγραφικό περιεχόμενο, αναφέρθηκε και στον Ντα Κόστα. Τι είπε ο Οτιακμάζ; Ότι είναι πλέον θέμα λίγων ημερών να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα! “ Για τον Ντα Κόστα ήρθε μία προσφορά από τον Ολυμπιακό. Την μεταφέραμε στον παίκτη για να μάθουμε αν ενδιαφερόταν για αυτή την προοπτική. Ήταν πολύ θετικός, αν και αρχικά έλεγε ότι δεν θέλει να πάει κάπου που δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εμείς έχουμε μια πάγια τακτική να μην κόβουμε τον δρόμο σε κανέναν παίκτη. Καθίσαμε και μιλήσαμε με τον Ολυμπιακό για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον σύλλογό μας. Επί της ουσίας έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Ολυμπιακό. Ακόμα είμαστε όμως σε ανοικτή γραμμή για κάποιες λεπτομέρειες. Για να γίνει βεβαίως η μεταγραφή θα πρέπει να τα βρει και ο παίκτης με τους Έλληνες. Σε λίγες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα”.

Να τονίσουμε ότι ο Ντα Κόστα δεν είναι ο παίκτης - “βράχος” που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Ο Λόλο και ο Μπαλάντα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Ο 28χρονος Πορτογαλομαροκινός προφανώς είναι ο “δεύτερος στόπερ”, για τον οποίο διέρρεε ο Ολυμπιακός πριν από τρεις εβδομάδες ότι θα ήθελε να αποκτήσει. Έψαχνε άλλον έναν με ευρωπαϊκή εμπειρία. Έναν τύπου... Μποτία για να σας δώσουμε να καταλάβετε... Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν πει το παραμικρό για τον Ντα Κόστα. Ούτε το έχουν επιβεβαιώσει, ούτε το έχουν διαψεύσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ