ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ναντ: "Δεν πωλείται ο Ζιλέ"

Ναντ: "Δεν πωλείται ο Ζιλέ"

O γενικός διευθυντής της Ναντ, Φρανκ Κιτά, ξεκαθάρισε ότι ο 33χρονος Βέλγος μέσος, Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού δεν παραχωρείται.

Μπορεί τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία να έκαναν λόγο για τις τελικές συζητήσεις ανάμεσα σε Γκιγιόμ Ζιλέ και Ναντ ώστε ο 33χρονος Βέλγος μέσος να "σπάσει" το συμβόλαιό του με τα "καναρίνια" και να έρθει στους "ερυθρόλευκους", αλλά ο γιος του προέδρου και γενικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας φαίνεται ότι έχει αντίθετη άποψη.

"Ο Γκιγιόμ Ζιλέ είναι περιζήτητος. Είναι μια κολόνα της ομάδας, δεν είναι προς πώληση και θα είναι εδώ και την επόμενη σεζόν", υποστήριξε ο γιος του προέδρου της Ναντ και γενικός διευθυντής της ομάδας, Φρανκ Κιτά. Τα γαλλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν την Τρίτη ότι ο Βέλγος μέσος μίλησε με τον πρώην τεχνικό του στην Άντερλεχτ και νυν του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι.

Ο Ζιλέ απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά ταυτόχρονα δεσμεύεται μέχρι το 2018 με συμβόλαιο με την ομάδα της Νάντης. Κι όπως φαίνεται κι από τις δηλώσεις του προέδρου, δεν υπάρχει διάθεση να λυθεί. Βέβαια, δεν αποκλείεται να αποτελεί και μια κίνηση τακτικής από τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας όσον αφορά στην πρόοδο των διαπραγματεύσεων.

Photo credits: FC Nantes

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ