ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρεμιέρα για Μακούν, Ορμπάιθ, Αμπντούν και οι αρχηγοί

Πρεμιέρα για Μακούν, Ορμπάιθ, Αμπντούν και οι αρχηγοί
INTIME SPORTS

Ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού θα κάνουν οι Μακούν, Ορμπάιθ και Αμπντούν στο φιλικό της Παρασκευής κόντρα στον ΟΦΗ. Δείτε τους εκλεκτούς του Βαλβέρδε και τους πέντε αρχηγούς!

Οι μέρες περνούν και πλέον η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι πολύ κοντά. Άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο κινούνται σε ρυθμούς Μαρσέιγ και η πρόβα τζενεράλε θα γίνει την Παρασκευή (20:00).

Αντίπαλος θα είναι ο ΟΦΗ, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βγάζει τα τελευταία συμπεράσματα πριν από την μεγάλη μάχη του Champions League.

Ο κόσμος που θα δώσει το παρών αναμένεται να είναι αρκετός, αφού και η ώρα είναι καλή και η μέρα (το Σαββατοκύριακο, οι περισσότεροι δεν δουλεύουν), ενώ υπάρχει και η δίψα των φιλάθλων για να δουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αναφερόμαστε φυσικά τόσο στον Μακούν (την καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού και πιθανότατα στην Ελλάδα), όσο και στους Ορμπάιθ και Αμπντούν. Και οι τρεις τους βρίσκονται στην αποστολή που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγερι, Κοστάνσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Μοδέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ποτουρίδης, Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Πάντελιτς, θα προπονηθούν αύριο στις 09:00.

Στα της προπόνησης, ο Γέστε έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, ο Πάντελιτς ακολούθησε, για λόγους ξεκούρασης, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Το ευχάριστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι πως ο Ραφίκ Τζιμπούρ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ειδικό ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, το οποίο περιλάμβανε και ασκήσεις με μπάλα.

Οι αρχηγοί του Ολυμπιακού

Στο μεταξύ, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν, ανακοινώθηκαν τα ονόματα της πεντάδας των αρχηγών.

Οι δύο πρώτοι είναι Έλληνες και (Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος), ενώ ακολουθούν οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοδέστο. Οι δύο τελευταίοι γίνονται αρχηγοί μετά από ένα χρόνο παρουσίας, έχοντας όμως ηγετικές ικανότητες!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ