ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρεμιέρα για το Summer Camp 2017

Πρεμιέρα για το Summer Camp 2017
INTIME SPORTS

Περισσότερα από250 παιδιάκατέκλυσαν το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για να συμμετάσχουν στο Summer Camp 2017, ένα event που μετά από17 χρόνιαέχει γίνει πλέον θεσμός πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Ρέντη γέμισαν με ποδοσφαιριστές ηλικίας 5 έως 15 ετών που ήρθαν απ' όλες τις περιοχές τηςΕλλάδος, την Κύπρο, την Αλβανία, τις ΗΠΑ, την Αφρική, την Αυστραλία και την Ασία. Περισσότερα από 250 παιδιά συμμετείχαν στο Summer Camp 2017, ένα event που μετά από 17 χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη ημέρα του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακόςτο οποίο θα "φιλοξενηθεί" έως την Παρασκευή 23 Ιουνίουστο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Περισσότερα από 250 παιδιάκατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις των Πρωταθλητών για να συμμετάσχουν σε ένα event που μετά από 17 χρόνιαέχει γίνει πλέον θεσμός πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τα παιδιά περίμενε στην είσοδο ο αγαπημένος τους Λεόνεο οποίος τους καλωσόρισε και τους συνόδεψε έως τα αποδυτήρια προκειμένου να προμηθευτούν την φανέλα του Ολυμπιακού! Στην πρώτη ημέρα τα παιδιά γνωρίστηκαν μεταξύ τους αλλά και με τους προπονητές και ξεκίνησαν το παιχνίδι!

Τα γήπεδα του Προπονητικού Κέντρου γέμισαν με ποδοσφαιριστές ηλικίας 5 έως 15 ετών που ήρθαν απ' όλες τις περιοχές της Ελλάδος, την Κύπρο, την Αλβανία, τις ΗΠΑ, την Αφρική, την Αυστραλία και την Ασία.

Από την Τρίτη το πρόγραμμα του Camp θα έχει και Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας, Διατροφής, εργομετρικά τεστ και φυσικά ξεναγήσεις στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο Μουσείο μας. Δίπλα στα παιδιά είναι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που "υπηρετούν" την Ακαδημία μας όπως είναι ο Κυριάκος Καραταϊδης, ο Γιώργος Αμανατίδης, ο Τάσος Πάντος και ο Σωκράτης Κοψαχείλης.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας Μάκης Βενιαμίνο οποίος έχει αναλάβει φυσικά μαζί με τον Σωκράτη Κοψαχείλη την εκπαίδευση των τερματοφυλάκων είπε μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας:

"Μας γεμίζει χαρά να βλέπουμε τόσα παιδιά να έρχονται κοντά μας και να διασκεδάζουν. Παίζουν και μαθαίνουν αλλά πάνω απ' όλα κάνουν νέους φίλους. Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια και αυτά τα παιδιά είναι τυχερά που είναι εδώ στο Ρέντη και "δουλεύουν" στις εγκαταστάσεις των Πρωταθλητών".

Πρεμιέρα για το Summer Camp 2017
INTIME SPORTS

Επιπλέον Πληροφορίες και Ενημέρωση για το Summer Camp

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

email: [email protected]".

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΓΟΥ

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τη Σχολή του Ολυμπιακού στον Πύργο Ηλείας, με καλεσμένο τον Λεόνε στην τελετή. Το δελτίο Τύπου:

"Μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για την Σχολή του Ολυμπιακού στον Πύργο Ηλείας. Η Σχολή στην οποία είναι επικεφαλής ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Τάσος Φερεκίδης κάθε χρόνο σημειώνει σημαντικά βήματα προόδου και δουλεύει επαγγελματικά με στόχο την διασκέδαση των παιδιών αλλά και την ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών!

Στην τελετή λήξης που "φιλοξενήθηκε" προ ημερών στις εγκαταστάσεις της Σχολής στον Πύργο ήταν καλεσμένος ο Λεόνε ο οποίος φωτογραφήθηκε και έπαιξε με τα παιδιά αλλά και με τους γονείς.

Η Διεύθυνση της Σχολής είχε φροντίσει να οργανώσει μια όμορφη τελετή στην οποία κληρώθηκαν πολλά δώρα για τα παιδιά τα οποία είναι χαρούμενα που φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού! Σ' όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αυτόγραφα από την Διεύθυνση Σχολών για την παρουσία τους στο Δίκτυο τη σεζόν 2016-17.

Πρεμιέρα για το Summer Camp 2017

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Τάσος Φερεκίδης, ο οποίος μαζί με την σύζυγο του Ευγενία και τους προπονητές της Σχολής, εντυπωσιάζουν θετικά γονείς και παιδιά κάθε χρόνο, δήλωσε για τη χρονιά που έφυγε:

"Είμαστε τυχεροί που είμαστε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Εδώ στον Πύργο, τα παιδιά, οι γονείς και φυσικά οι προπονητές είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Η χρονιά που τελείωσε ήταν σπουδαία για εμάς. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με πολλά νέα παιδιά και να τα διδάξουμε τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά και τις αρχές που θέλουμε να έχουν οι μαθητές μας.

Οργανώσαμε εκδρομή στο "Γ. Καραϊσκάκης" ενώ και φέτος μας επισκέφτηκαν τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού οι οποίοι μας βοήθησαν να ενισχύσουμε και το "Χαμόγελο του Παιδιού". Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε".

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Τρεις νίκες σε ισάριθμα φιλικά ματς πέτυχε η Ακαδημία του Ολυμπιακού απέναντι σε αυτή του Εργοτέλη, στις κατηγορίες Κ-11, Κ-12 και Κ-14. Το δελτίο Τύπου:

"Φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία του Εργοτέλη έδωσαν το πρωί της Κυριακής στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη οι ομάδες Κ-11, Κ-12 και Κ-14 της Ακαδημίας μας. Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και η Ακαδημία του Εργοτέλη έδειξε πως διαθέτει αξιόλογες ομάδες και είναι οργανωμένη. Στην κατηγορία Κ-11 ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1, στην κατηγορία Κ-12 με 5-2 και στην κατηγορία Κ-14 με 3-1.

Πρεμιέρα για το Summer Camp 2017
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα στοιχεία των αγώνων:

Κ-11: Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-1

Σκόρερ: Μπάμπουλης (2), Λατσικούρας (1)-Κτιστάκης (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Κοψαχείλης): Μανιός, Μπάμπουλης, Κουτρέτσης, Χαρίτος, Αντωνάκος, Μουζακίτης, Τσόνεβ, Χατζόγλου, Μυστακίδης, Μπάδρας, Κουτσόπουλος, Δανδουλάκης, Δρίκος, Κοπανίδης, Λιατσικούρας, Σκιαδάς, Γιαννόπουλος, Γιοβανίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Στραταντωνάκης): Δασκαλάκης, Ντελκάι, Λεσάϊ, Μαυροϊδής, Βασιλάκης, Κατσούρι, Παρασύρης, Παππας, Κτιστάκης, Πετράκης, Μέτα, Σιτορέγκο.

K-12: Ολυμπιακός - Εργοτέλης 5-2

Σκόρερ: Διαμαντόπουλος (2), Λεγάκης (1), Νίνος (1), Κανάκης (1)-Ντίσα (1), Καλαϊτζάκης (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιάκωβος Χατζηράπτης): Τροιζής, Μελαδάκης, Λεγάκης, Χουρδάκης, Παρασκευάς, Καραμπάγιας, Μακρυνώρης, Φαλέκας, Μουζακίτης, Ιασωνίδης, Δρόσος, Νίνος, Βασιλάκος, Μπασμπανάς, Κανάκης, Διαμαντόπουλος, Φουστέρης, Αθανασίου, Συρίγος, Κοκμοτός, Ρουμελιώτης, Γεωργούλιας, Μπατσιάκος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ζήσης Νιόπλιας): Δροσατάκης, Σκραφνάκης, Διβανης, Κρασανάκης, Μουρατάι, Καλαϊτζάκης Γ. Μιχελινάκης, Πολιουδάκης, Ντίσα, Ντολακάϊ, Καλαϊτζάκης Δ, Ντολάνι, Γκέραρτ, Αρβανιτάκης.

K-14: Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-1

Σκόρερ: Σπυριδάκης (2), Σταμέλος (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Κολοκυθάς): Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Γαρμπής, Ντόη, Μαρίνης, Γιανναράκος, Κουϊμελής, Τσιουρής, Σταμέλος, Κίτσος, Σπυριδάκης, Λάγκας, Ζέζας, Ρόκου, Σταρένιος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Ψιμόπουλος, Τσακιράκης, Τσέρος, Ματαλιωτάκης, Περσιέφα, Τσακώνης, Παρασύρης, Τσαματιώτης, Καρδουλάκης, Χαλκιαδάκης, Τρόκα, Μπροκαλάκης, Κοζανίδης, Φανουργιάκης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μποτία
Στην Αθήνα ο Εμποκανί
Ήρθε ο Eμποκανί, έρχονται άλλοι τρεις!
Ο Εμποκανί ήταν άτι που κάλπαζε
Οι χαώδεις διαφορές Χάσι και Βίκτορ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ