ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναζητείται κίνητρο με Παναιτωλικό!

Αναζητείται κίνητρο με Παναιτωλικό!
INTIME SPORTS

Το πρώτο "στοίχημα" για τον Σίλβα περνάει από το μεσημεριανό παιχνίδι με τους Αγρινιώτες στο Φάληρο (13/12, 15.00). Ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει την Άρσεναλ στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Πριν από τέσσερις μέρες ο Ολυμπιακός γνώρισε έναν αποκλεισμό που ακόμα δεν τον έχουν χωνέψει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Κακά τα ψέματα, οι συζητήσεις στο προπονητικό κέντρο περιστρέφονται γύρω από την Άρσεναλ παρά στο σημερινό (13/12, 15.00) ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο μόνος που ενδεχομένως να έβαλε τους Αγρινιώτες στο μυαλό του την επομένη του αποκλεισμού από το Champions League είναι ο Μάρκο Σίλβα. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, είχε ξεκινήσει νωρίς-νωρίς τα τετ α τετ.

Έπιανε τους παίκτες του και τους μιλούσε για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει μόνο νίκες στα τρία ματς που έρχονται με Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρνης και Καλλονή.

Γενικώς αναζητείται κίνητρο! Το ρεκόρ του Μπούκοβι καταρρίφθηκε, αλλά να ξέρετε ότι οι ποδοσφαιριστές φαίνεται πώς θα χρειαστούν λίγο καιρό ακόμη για να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν μία τεράστια ευκαιρία να αφήσουν έξω την Άρσεναλ.

Οπότε, ο Σίλβα καλείται να παρουσιάσει σήμερα το καλύτερο δυνατό σχήμα για να έχει ένα ευχάριστο μεσημέρι και να μετριάσει κάπως τις εντυπώσεις (ως έναν βαθμό φυσικά) από τον αποκλεισμό.

Το Σάββατο (12/12) στην τελευταία προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αινιγματικός. Ούτε δοκιμές ενδεκάδας έκανε, ούτε άφησε να εννοηθεί κάτι. Υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να δούμε μέχρι και Μποτία – Ντα Κόστα αμυντικό δίδυμο. Δηλαδή για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος ο Σιόβας να κάτσει στον πάγκο.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σαλίνο (αντί του Ομάρ), του Ντουρμάζ (αντί του Πάρντο ή του Σεμπά) και του Καμπιάσο (αντί του Κασάμι) στην ενδεκάδα.

Προσοχή: Δεν τα έχει "δείξει" όλα αυτά που σας αναφέρουμε στην προπόνηση, αλλά υπάρχει γενικότερα αυτή η αίσθηση. Ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, καθώς δεν είναι και λίγοι οι ποδοσφαιριστές που παραπονέθηκαν για κόπωση.

Ο Μαζουακού που αρχικά υπήρχε η σκέψη να δηλωνόταν να εκτίσει την ποινή του με τον Παναιτωλικό (έχει τέσσερις κάρτες), τελικά αποφασίστηκε από τον Σίλβα να δώσει κανονικά το "παρών".

Ο Παναιτωλικός φέτος δεν διανύει και την καλύτερή του περίοδο στη Σούπερ Λίγκα. Πολλά προβλήματα, αλλαγές προπονητών, βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και συν τοις άλλοις δεν παρουσιάζει αυτή την άμυνα – μπετόν που αποτελούσε το σήμα κατατεθέν του.

Μια ματιά να ρίξει κανείς στην προϊστορία, διαπιστώνει τα ζόρια που τραβούσε ο Ολυμπιακός με τους Αγρινιώτες. Στο Καραϊσκάκη έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά η μία ήταν στο γκολ (2-1 τη σεζόν 2013-14) και οι άλλες δύο με 2-0 και αφού το πρώτο ημίχρονο είχε λήξει χωρίς σκορ.

Στα ματς του Αγρινίου πάντοτε αντιμετωπίζουν προβλήματα οι Πειραιώτες. Δύο ισοπαλίες (0-0 το 2013-14 και 1-1 πέρσι) και μία νίκη με 0-1 με ένα γκολ του Μιραλάς στο δεύτερο ημίχρονο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ