ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πράσινο φως" για Ντος Σάντος από Μπαρτσελόνα

"Πράσινο φως" για Ντος Σάντος από Μπαρτσελόνα

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Τζόναθαν Ντος Σάντος με τη μορφή δανεισμού είναι η Μπαρτσελόνα, γεγονός που διευκολύνει τον έργο του Ολυμπιακού στην προσπάθεια απόκτησής του.

Ο Μεξικανός άσος αποτελεί ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και ο οποίος αρέσει τόσο στον Μίτσελ όσο και στη διοίκηση, και δεν αποκλείεται οι πρωταθλητές Ελλάδας να επιχειρήσουν το "κόλπο γκρόσο".

Σε αυτό φαίνεται πως έχουν "σύμμαχο" την ίδια την ομάδα του, με τα τελευταία σενάρια από την Ισπανία να θέλουν τη Μπαρτσελόνα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντος Σάντος και να αναζητά ομάδα για να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Όπως μάλιστα αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", οι Καταλανοί δεν θα αξιώσουν κάποια χρήματα για τον δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού (ο μικρότερος αδερφός του Ζιοβάνι Ντος Σάντος), με το μοναδικό τους "αίτημα" είναι να βρεθεί κάποια ομάδα που να είναι σε θέση να καλύψει εξ'ολοκλήρου το συμβόλαιό του.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης έχει μηδαμινό χρόνο συμμετοχής στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν (το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στη Μαγιόρκα αγωνίστηκε μόλις για 2η φορά), ωστόσο το πιθανότερο είναι πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα σχηματιστεί... ουρά από ομάδες που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν την κατάσταση για να τον αποκτήσουν.

Ίσως λοιπόν μία από αυτές να είναι ο Ολυμπιακός που τον έχει αυτή τη στιγμή στα υπόψη, αν και δεν είναι η μόνη περίπτωση ποιοτικού ποδοσφαιριστή που εξετάζουν στην παρούσα φάση οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την πλευρά του πάντως ο παίκτης, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο ματς με τη Μαγιόρκα στο 50ο λεπτό παίρνοντας τη θέση του Ινιέστα , ξεκαθάρισε μετά τον αγώνα πως θέλει να παραμείνει στους "μπλαουγκράνα":

"Η νέα σεζόν; Σκέφτομαι μόνο το σήμερα. Το όνειρό μου είναι να θριαμβεύσω με τη Μπαρτσελόνα. Έμεινα για να πάρω ευκαιρίες όπως η αποψινή", ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ