ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πουλίδο ή Ζόνας ή Μήτρογλου

Πουλίδο ή Ζόνας ή Μήτρογλου

Ο Ολυμπιακός θα κάνει ακόμη μια μεταγραφή σέντερ φορ , κι αν δεν δικαιωθεί ο Μεξικανός φορ έχει "ζεστούς" τους Ζόνας, Μήτρογλου. Προς Πανιώνιο ο Αυλωνίτης.

Ο Ολυμπιακός δεν τελείωσε ακόμη τις μεταγραφές, κι αν στις 26 Αυγούστου δεν δικαιωθεί ο Άλαν Πουλίδο θα στραφεί σε έναν εκ των Ζόνας, Μήτρογλου, όπως λένε στο Λιμάνι, αφού δουλεύουν ταυτόχρονα και τις δυο περιπτώσεις.

Ο δικηγόρος του Μεξικανού παίκτη ήταν κατηγορηματικός, αλλά με τόσα που διαβάσαμε τον τελευταίο καιρό δεν πιστεύουμε πλέον κανέναν «Νομίζω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες για να βρούμε μια λύση που θα είναι υπέρ μας. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούμε από την τελική απόφαση της επιτροπής, τότε θα προχωρήσουμε στην εναλλακτική επιλογή της προσφυγής στο CAS. Ο Άλαν είναι καταρχήν ελεύθερος να παίξει στο σύλλογο που επιθυμεί, πριν παρθεί η απόφαση.

Υπάρχει η περίπτωση να αρνηθεί η Τίγκρες την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων, αλλά η FIFA τις περισσότερες φορές σε τέτοιες περιπτώσεις φροντίζει να βγάλει προσωρινά χαρτιά μέχρι να λυθεί το θέμα» τόνισε οΧάιμε Καστίγιο Τριγέρος.

Για τον ισχυρισμό της Τίγκρες ότι ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, ο δικηγόρος του διεθνή φορ απαντά: «Ο Άλαν έχει αντίγραφο του συμβολαίου που υπέγραψε το 2010, αλλά όχι της ανανέωσης που έγινε τον Ιούλιο του 2012. Ζητήσαμε αντίγραφο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και συνεχίζουμε να περιμένουμε την απάντησή τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι το αίτημά μας έχει απορριφθεί, απλά δεν υπάρχει απάντηση μέχρι σήμερα».

Για τα λεγόμενα της μεξικανικής ομάδας ότι ο παίκτης συνεχίζει να πληρώνεται ισχυρίσθηκε: «Ο Άλαν έλαβε χρήματα τον Ιούλιο, που σχετίζονται με κάποιες επιδόσεις του την προηγούμενη χρονιά. Από όσο ξέρω δεν έχει λάβει μισθούς ή μπόνους σχετικά με την τρέχουσα χρονιά».

Απο εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν παρατάει τις περιπτώσεις Ζόνας, Μήτρογλου. Το ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας sporx.com δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό και τη Γαλατάσαράι.
«Η Μπενφίκα και η Βερόνα έδειξαν ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, που έχει ακόμα δύο προτάσεις. Στο τέλος όμως ένα κλαμπ, ο Ολυμπιακός ή η Γαλατάσαραϊ θα ακούσουν το "ναι", με τον μάνατζερ του παίκτη να περιμένει τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου για να απαντήσει».

Η τρίτη περίπτωση είναι του Μήτρογλου, τον οποίο η Φούλαμ δεν τον παραχωρεί, αν δεν πάρει τα χρήματα που θέλει. Ο Έλληνας παίκτης θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, απορρίπτει τις προτάσεις από την Τουρκία, κι αν προς το τέλος Αυγούστου δεν βρεθεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, θα αναγκασθεί η Φούλαμ να βάλει νερό στο κρασί της και να τον παραχωρήσει δανεικό για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν παίζει σε τρια ταμπλό για τον βασικό σέντερ φορ, με τον Μίτσελ να ανάβει το πράσινο φως και για τους τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τις παραχωρήσεις, ο Μίτσελ ζήτησε να δοθούν δανεικοί οι Αυλωνίτης, Κολοβός για να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αφού ο Ολυμπιακός είναι υπερπλήρης στις θέσεις που αγωνίζονται οι δυο παίκτες, με τον πρώτο να οδεύει προς τον Πανιώνιο, ενώ για τον δεύτερο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού μπορεί να ξεκουράζει τον Αφελάι για να αποφύγει τυχόν τραυματισμό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ