ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πουλίδο: "Ο Άλαν ένιωθε ότι θα τον σκότωναν"

Πουλίδο: "Ο Άλαν ένιωθε ότι θα τον σκότωναν"

Ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, Αρμάντο, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Μεξικού για την απαγωγή, τις διαπραγματεύσεις και τις πρώτες δραματικές ώρες της αναζήτησης.

Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία σχετικά με την απαγωγή του Μεξικανού φορ του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο. Ο αδερφός του και πρώην ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού, Αρμάντο, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του, υποστηρίζοντας ότι ο Άλαν ένιωθε ότι οι απαγωγείς ήθελαν να τον σκοτώσουν.

"Ο Άλαν άκουγε τις τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις των απαγωγέων με την οικογένεια. Οι απαγωγείς δεν ήξεραν ότι ο Άλαν είναι ποδοσφαιριστής. Όταν κάποια στιγμή, ήταν αφηρημένοι, ο Άλαν προσπάθησε να αποδράσει. Με πήρε ένας φίλος μου και μου είπε ότι ο αδερφός μου απήχθη. Ένας φίλος της μητέρας μου έλαβε την πρώτη κλήση από τους απαγωγείς. Ήδη, πέντε λεπτά μετά, γνωρίζαμε ότι επρόκειτο για απαγωγή.

Προσφέραμε 200.000 πέσος στους απαγωγείς. Αυτοί τότε ζήτησαν 6.000.000 πέσος. Τους είπα ότι θέλω μιαν απόδειξη ότι ο Άλαν είναι εν ζωή. Αυτό που με λύγισε ήταν να βλέπω τον πατέρα μου να κλαίει. Η μητέρα μου ήταν πιο ήρεμη.

Ο Άλαν ένιωθε ότι θα τον σκότωναν, γι' αυτό και προσπάθησε να αποδράσει. Άκουγα αυτόν τον τύπο με τον οποίον διαπραγματευόμουν να τους μιλάει (στους υπόλοιπους απαγωγείς) και να τον λέει "όχι φίλε, δεν θέλω να τον ελευθερώσω, ας τον σκοτώσουμε. Κι εγώ ένιωσα απελπισία.

Είναι λυπηρό που τίθεται εν αμφιβόλω το πρεστίζ του αδερφού μου (με τις φήμες περί σκηνοθετημένης απαγωγής). Το καλύτερο είναι να φύγουμε από εδώ για ορισμένο χρόνο. Δεν έχω καμία σχέση με την κυβέρνηση των Ταμαουλίπας", υποστήριξε ο Αρμάντο Πουλίδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μήνυμα του Πουλίδο για την απαγωγή του

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ