ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πουλίδο: "Να σταματήσω στην Τίγκρες"

Πουλίδο: "Να σταματήσω στην Τίγκρες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, υποστήριξε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Τίγκρες, περιμένοντας ακόμη την κλήση του στην "τρικολόρ".

Στην τηλεοπτική εκπομπή, Nación ESPN, του ομώνυμου μεξικανικού δικτύου μίλησε ο Άλαν Πουλίδο εκφράζοντας τη στεναχώρια του για τον τρόπο που εξελίχθηκε η δικαστική περιπέτεια με την Τίγκρες, τονίζοντας ωστόσο ότι θα ήθελε να σταματήσει την καριέρα του στους "φελίνος".

"Δεν αισθάνομαι ότι έχει τεθεί βέτο επιστροφής μου στο μεξικανικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν μου έχουν κλείσει καμία πόρτα. Η σκέψη μου, όπως και κάθε ποδοσφαιριστή, είναι να αποσυρθώ στην ομάδα, στην οποία γεννήθηκα. Ειλικρινά δε νιώθω μίσος ούτε για την Τίγκρες, ούτε για τον Ινχενιέρο, ναι υπάρχει λίγη λύπη. Στο τέλος, η κατάσταση με την Τίγκρες, έφυγε λίγο εκτός ελέγχου.

Εάν είχα μπροστά μου τον Ινχενιέρο (σ.σ Αλεχάντρο Ροντρίγκες - πρόεδρος της Τίγκρες) θα του έλεγα να το αφήσει στην άκρη αυτό και να μην το πάρει τόσο προσωπικά. Ακριβώς, όταν έβλεπα τις άλλες επιλογές μου (MLS, Ευρώπη), μου έδωσαν περισσότερα λεπτά συμμετοχής και τώρα βάζω σημαντικά γκολ. Είμαι χαρούμενος και προετοιμασμένος και νομίζω ότι μπορώ να κάνω σημαντικά πράγματα, εδώ.

Όσον αφορά στην εθνική, συνεχίζω να δουλεύω και να προετοιμάζομαι γι' αυτό που έρχεται. Δεν έχω μιλήσει με κανένα στην εθνική Μεξικού, ο Οσόριο δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου", υποστήριξε ο Άλαν Πουλίδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ