ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πουλίδο: "Ευγνώμων στον Φερέτι"

Apr 2, 2014; Glendale, AZ, USA; Mexico forward Alan Pulido (11) against USA during a friendly match at University of Phoenix Stadium. The game ended in a 2-2 tie. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Πουλίδο MARK J. REBILAS-USA TODAY SPORTS

Σε ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε ο Άλαν Πουλίδο, εκφράζοντας τον σεβασμό του στον Ρικάρντο Φερέτι, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος ουσιαστικά του έκλεισε την πόρτα για την Εθνική του Μεξικού.

Ο Ρικάρντο Φερέτι έδειξε να μην υπολογίζει τον Άλαν Πουλίδο για την Εθνική ομάδα του Μεξικού, με τα ΜΜΕ της χώρας να υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι καλές εξαιτίας της απόφασης του παίκτη να φύγει από την Τίγκρες, προκειμένου να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ωστόσο ο Πουλίδο δεν θέλησε να δώσει καμία συνέχεια στην παραπάνω φημολογία, αντιθέτως σε δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι ευγνώμων στον Βραζιλιάνο τεχνικό, επισημαίνοντας ότι εξακολουθεί να τον σέβεται απόλυτα.

"Είναι ευγνώμων σε αυτόν. Ποτέ δεν εκφράστηκα άσχημα και είναι άνθρωπος που αξίζει τον σεβασμό μου. Μετά τα τόσα πολλά προβλήματα και όταν επέστρεψα από το παγκόσμιο Κύπελλο, πολλές απόψεις ήταν εκείνες που έλεγαν πως είμαι κακός, πως έφυγα από την πίσω πόρτα, πως τον άφησα.

Κανείς, όμως, δεν ξέρει την αλήθεια, τι πραγματικά συνέβη. Ήμουν απογοητευμένος, δεν είχα κίνητρο, δεν ονειρευόμουν. Η Τίγκρες είναι τα πάντα για μένα. Δεν λέω ήταν, γιατί παραμένει. Είναι ένα συναίσθημα που δεν ξεχνιέται", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μεξικανός φορ στην ιστοσελίδα " cronica.com.mx".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ