ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πουλίδο: "Έτοιμος να επιστρέψω στην Εθνική"

Πουλίδο: "Έτοιμος να επιστρέψω στην Εθνική"

Ενθουσιασμένος στην προοπτική να κληθεί και πάλι στην Εθνική Μεξικού είναι ο Άλαν Πουλίδο, που τόνισε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παίζοντας σε ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου όπως ο Ολυμπιακός.

Στην ιστοσελίδα της πατρίδας του " mexico.as.com" μίλησε ο Άλαν Πουλίδο και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική να κληθεί από τον Χουάν Κάρλος Οσόριο στην Εθνική ομάδα.

Ο 24χρονος φορ ευχήθηκε να μην υπάρξουν προβλήματα εξαιτίας της διαμάχης που είχε με την Τίγκρες μέχρι να φορέσει τα ερυθρόλευκα και τόνισε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παίζοντας σε ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου όπως ο Ολυμπιακός.

"Ελπίζω το πρόβλημα που είχα με την Τίγκρες να μην βάλει φρένο στην κλήση μου, καθώς αισθάνομαι ότι αξίζω μια ευκαιρία να αποδείξω το επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι. Η αλήθεια είναι πως είμαι ενθουσιασμένος στην προοπτική να φορέσω ξανά τη φανέλα της Εθνικής Μεξικού.

Είμαι πολύ χαρούμενος, κατάφερα σημαντικά πράγματα στην Ευρώπη. Ήμουν στον πάγκο στο Champions League, συμμετείχα στο Europa League και τώρα είμαι πρωταθλητής Ελλάδας.

Αυτή η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, πέτυχα τέρματα και βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, σε μια ομάδα πραγματικά υψηλού επιπέδου.

Αισθάνομαι περισσότερο από έτοιμος να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα, είμαι σε εξαιρετικό επίπεδο και πέτυχα κάποια σημαντικά γκολ στην Ελλάδα.

Εύχομαι να πραγματοποιηθεί η κλήση μου και να μην υπάρξει καμία ανάμειξη από την Ομοσπονδία του Μεξικό. Είμαι έτοιμος να αποδείξω την αξία μου", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Άλαν Πουλίδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ