ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πορτοκαλί" - "μπλε" σημειώσατε X

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τη συμμετοχή παικτών από την Ακαδημία, οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν ένα προπονητικό φιλικό στην προπόνηση της Πέμπτης (22/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα τέσσερα συνολικά γκολ.

Ο Όσκαρ Γκαρθία με τους συνεργάτες του θέλησαν να διαφοροποιήσουν το πρόγραμμα προπόνησης την Πέμπτη (22/3), κάνοντας το σαφώς ποιο θελκτικό για τους παίκτες, καθώς περιελάμβανε ένα προπονητικό φιλικό σε όλο το γήπεδο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού με την συμμετοχή παιδιών της Ακαδημίας (κυρίως της ομάδας Νέων) χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους "πορτοκαλί" και τους "μπλε". Στην πρώτη ομάδα ήταν οι Χουτεσιώτης (Σκαφίδας), Τσιμπούκας, Ένχελς, Πανάγου, Κουγιός, Ζιλέ, Μαρτίνς, Οτζίτζα, Μάριν, Σεμπά και Τζούρτζεβιτς.

Στην δεύτερη ομάδα αγωνίστηκαν οι Προτό (Ίβουσιτς), Μποτία, Σισέ, Σίλβα, Κούτρης, Ρομαό, Πέγιος, Βάρκας, Πάρντο, Βρουσάι και Χατζηϊωαννίδης (Λάμπρου), ενώ Μάριν και Λάμπρου άλλαξαν "στρατόπεδα", κατά τη διάρκεια του ματς.

Τζούρτζεβιτς και Σεμπά έβαλαν μπροστά στο σκορ με 2-0 τους "πορτοκαλί", Ρομαό (πεν.) και Βάρκας (εξαιρετικό γυριστό σουτ στην κίνηση) απάντησαν για τους "μπλε", για το τελικό 2-2.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ