ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πόρτα" στη Φενέρ για Μιλιβόγεβιτς

"Πόρτα" στη Φενέρ για Μιλιβόγεβιτς
Μιλιβόγεβιτς

Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Φενέρμπαχτσε για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, παίκτη τον οποίο θέλει πολύ ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας και πρώην των Πειραιωτών, Βίτορ Περέιρα.

Βασικός στόχος της Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο η απόκτηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό μάλλον δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ο Βίτορ Περέιρα, πρώην τεχνικός των Πειραιωτών και νυν της τουρκικής ομάδας, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σέρβο μέσο και τον υπέδειξε στην διοίκηση της Φενέρ ως νούμερο ένα στόχο για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ωστόσο και τουλάχιστον σε πρώτη φάση, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν μοιάζει να προχωράει καλά για τους Τούρκους, καθώς όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (29/6), ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Φενέρ για τον 23χρονο μέσο.

"Είπαμε όχι σε πρόταση της Φενέρμπαχτσε για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς", ενημέρωναν από την πλατεία Αλεξάνδρας, δίχως όμως να προχωρούν σε λεπτομέρειες για το ύψος της προσφοράς που δέχτηκαν.

Αν θα επανέλθει η Φενέρμπαχτσε για τον Σέρβο κεντρικό χαφ είναι ένα ερώτημα. Υπό την έννοια ότι όπως προαναφέραμε αποτελεί "κάψα" του Περέιρα.

Στον τουρκικό Τύπο είχε γραφτεί ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε απαντήσει σε πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ της Φενέρ για τον παίκτη. Ενδεχομένως αυτή να ήταν η προσφορά των Τούρκων, η οποία απορρίφθηκε.

Όχι και εύκολη απόφαση, αν αναλογιστεί κανείς ότι στις αρχές του μήνα οι "ερυθρόλευκοι" ξόδεψαν λιγότερα από τα μισά λεφτά για να τον αποκτήσουν από την Άντερλεχτ. Αν και εφόσον επανέλθει η Φενέρμπαχτσε με αισθητά βελτιωμένη προσφορά θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει ο Ολυμπιακός.

Αν και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και ποια μπορεί να είναι η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος από την πλευρά του πίεσε πριν από κάμποσες μέρες την διοίκηση της Άντερλεχτ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ