ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πονάει ο Οφόε, αμφίβολος για Λάρισα

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οφόε αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης (3/1) και θα κριθεί το επόμενο διήμερο αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του “AEL FC Arena” (7/1, 19.30). Πιο συντηρητικά ο Σεμπά.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (3/1). Ο Οτζίτζα Οφόε παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο πόδι και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους “ερυθρόλευκους” την Κυριακή (7/1, 19.30) στο ματς με την Λάρισα ή όχι.

Στις δύο προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, θα ξεκαθαρίσει αν θα καταφέρει να μπει στο πούλμαν για την θεσσαλική πόλη.

Από εκεί και πέρα, ο Παπέ Σισέ που κουβαλάει ένα πρόβλημα από χτύπημα που είχε δεχτεί στα πλευρά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και επικρατεί αισιοδοξία ότι εκτός απροόπτου ο Λεμονής μπορεί να ποντάρει πάνω του για την Λάρισα.

Συντηρητικά πηγαίνει ο Σεμπά που είχε νιώσει ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά στην Κρήτη και ακόμα δεν έχει “γκαζώσει”.

Κάποιες μικροενοχλήσεις αισθάνεται και ο Μποτία, ο οποίος θα δοκιμάσει την Πέμπτη (4/1) να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ