ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πολύ κοντά στον Φιγκέιρας η Μπράγκα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Record", η Μπράγκα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας απ' τον Ολυμπιακό.

Θέμα χρόνου θεωρούν την μετακίνηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Record", ο 26χρονος μπακ πρόκειται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της πορτογαλικής ομάδας μετά τον Ρικάρντο Ρίλερ.

Ο Φιγκέιρας, παρότι αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Όσκαρ Γκαρθία για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν τον Ίγκορ Σίλβα απ' τον Αστέρα Τρίπολης.

"Η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της Μπράγκα είναι κοντά. Μετά το μέσο, Ρικάρντο Ρίλερ, ακολουθεί ο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Ο δεξιός μπακ είναι ο 'εκλεκτός', με τον Αντόνιο Σαλβαδόρ (σ.σ. Τεχνικός Διευθυντής της Μπράγκα) να προσπαθεί να πείσει τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή ή έστω ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν", αναφέρει, μεταξύ άλλων, το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας.

Θυμίζουμε πως το Sport24.gr και ο Βασίλης Τεμπέλης είχαν αποκαλύψει το ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ