ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πολύ καλή η προοπτική του Ολυμπιακού"

"Πολύ καλή η προοπτική του Ολυμπιακού"

Ο μάνατζερ του Μπάλας Τζούτζακ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πελάτη του, τονίζοντας μάλιστα ότι η προοπτική των Πειραιωτών είναι πολύ καλή για τον 29χρονο Ούγγρο εξτρέμ.

Την Τρίτη (26/7) υπήρξαν δημοσιεύματα στο εξωτερικό, που ήθελαν τον Ολυμπιακό να μπαίνει σύντομα σε συζητήσεις με την Μπούρσασπορ για το ενδεχόμενο της απόκτησης του Μπάλας Τζούτζακ.

Μια ημέρα αργότερα, το απόγευμα της Τετάρτης (27/7), ο Γιόζεφ Μπαράνι, ατζέντης του Ούγγρου διεθνή εξτρέμ, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα " nemzetisport.hu" όπου υποστήριξε ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι υπαρκτό και χαρακτήρισε πολύ καλή την προοπτική των "ερυθρολεύκων" για τον πελάτη του.

"Η ελληνική ομάδα πραγματικά ενδιαφέρεται για τον Τζούτζακ. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, από Ιταλία και Γερμανία επίσης. Προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Ευρώπη και μετά να πάει σε αραβική χώρα.

Έκανε καλό Euro και πλέον με ηρεμία εξετάζουμε κάθε πιθανότητα. Όλα είναι πιθανά, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Μπούρσασπορ. Θα ήταν καλό αν φύγει να βρει ομάδα το συντομότερο, αλλά δεν ανησυχούμε.

Η προοπτική του Ολυμπιακού θα ήταν πολύ καλή από όλες τις απόψεις. Είναι ένας σύλλογος με πρεστίζ στην Ευρώπη, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και παίζει σε διεθνείς διοργανώσεις", ήταν οι δηλώσεις του Μπαράνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φουστέρ: "Πάμε Θρύλε!"
Το μηδέν στην άμυνα και τα εναλλακτικά πλάνα του Βίκτορ
Με 4-3-3 η Χάποελ Μπερ Σεβά
Σενάρια για Τζούτζακ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ