ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Poll: Ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά;

Poll: Ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά;

O Όσκαρ Γκαρθία αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά από περίπου τρεις μήνες παρουσίας. Ήταν καλύτερος από τον προκάτοχό του, Τάκη Λεμονή; Από τον Μπέσνικ Χάσι; Το Sport24.gr περιμένει την απάντηση σου.

Οι ερυθρόλευκοι την Τρίτη (03/04) ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας του με τον Όσκαρ Γκαρθίακαι ο Ισπανός κόουτς καθίσταται ο έκτος κόουτς που φεύγει από τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά έδωσε τα "κλειδιά" στον Μπέσνικ Χάσι όμως και εκείνος έμεινε στον πάγκο για 109 ημέρες μέχρι να τον διαδεχτεί ο Τάκης Λεμονής. Στη δεύτερη θητεία του μέσα σε περίπου έξι μήνες ο Έλληνας κόουτς έκατσε για κάτι παραπάνω από τρεις μήνες για να δώσει τη θέση του στον Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Ισπανός κόουτς τελικά έκατσε στον ερυθρόλευκο πάγκο για 88 ημέρες μέχρι να αποτελέσει και εκείνος παρελθόν. Τον διαδέχεται ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος ήταν "υπηρεσιακός" κόουτς για πέντε μέρες (4-8 Ιανουαρίου 2017) και είχε καθίσει στον πάγκο των ερυθρόλευκων στο ματς ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-3.

Παρακάτω μπορείτε να ψηφίσετε ποιον θεωρείται τον καλύτερο προπονητή του Ολυμπιακού την εφετινή χρονιά.

Ψήφισε και ΕΔΩ αν δεν μπορείς από το app του Sport24.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ