ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποιόν είδε στη Ρώμη ο Ισά;

Ποιόν είδε στη Ρώμη ο Ισά;

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφές και μετά τον Σαμπαλί, ενδιαφέρεται και για άλλον παίκτη που έπαιξε στη Γαλλία, ενώ η παρουσία Ρουμάνου επιθετικού στο ΟΑΚΑ άναψε φωτιές...

Όπως είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου έχει ξεκινήσει και μετά το σάρωμα της ελληνικής αγοράς και την απόκτηση του 22χρονου Γιουσούφ Σαμπαλί, ο Ισά πήγε στη Ρώμη και στο ντέρμπι Λάτσιο - Ρόμα.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού λοιπόν είδε το ντέρμπι της αιώνιας πόλης Λάτσιο - Ρόμα, προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Μικαέλ Σιανί, που το τελευταίο διάστημα έπαιξε πολλά ματς βασικός με τη Λάτσιο.

Ο γιγαντόσωμος 31 χρονος στόπερ (1.92μ) όμως δεν προτιμήθηκε από τον προπονητή του και ο Ισά έφυγε άπραγος , αλλά γνωρίζει πολύ καλά τον Σιανί που έκανε καριέρα στο "Σαμπιονά", με τις φανέλες της Λοριάν και της Μπορντό.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον δεξιοπόδαρο αμυντικό και το καλοκαίρι και δεν είναι απίθανο να πάρει ακόμη παίκτη από την Γαλλία, μετά τον Γιουσούφ Σαμπαλί που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί επίσημα τις πρώτες ημέρες του Ιούνιου. Σημειωτέον ότι ο Σιανί σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος.

Στο ΟΑΚΑ εξάλλου και στον τελικό Ολυμπιακός-Ξάνθη βρέθηκε και ο 28χρονος αρχηγός της Στεάουα Βουκουρεστίου Κριστιάν Τανάσε, που μπορεί να ήρθε για να παρακολουθήσει τη μεγαλύτερη στιγμή στην Ελλάδα, του συμπατριώτη του Λουτσέσκου, αλλά δεν αποκλείεται να έχει σχέση το ταξίδι του και με τον Ολυμπιακό.

Βρέθηκε μάλιστα στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου μαζί με τον μάνατζερ του και έχει συμβόλαιο με τη ρουμανική ομάδα ως το επόμενο καλοκαίρι. Χειρίζεται άριστα την μπάλα και παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Φέτος είχε 26 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και στην Εθνική Ρουμανίας μετρά 41 συμμετοχές και 6 γκολ. Κανένας βέβαια δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά όπου υπάρχει καπνός, μπορεί να υπάρχει και φωτιά...

Ποιόν είδε στη Ρώμη ο Ισά;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ