ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποια Μπάγερν; Η Άρσεναλ...

Ποια Μπάγερν; Η Άρσεναλ...
INTIME SPORTS

Ο τρόπος που αντιμετώπισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την ήττα από τη Μπάγερν, ο τελικός με την Άρσεναλ, η πλάκα του Ρομπέρτο στον Μίλερ και οι εναγκαλισμοί του Γουαρδιόλα με τους Καμπιάσο, Ρομπέρτο.

Το ματς με την Μπάγερν θεωρείται πλέον ως μη γενόμενο για τον Ολυμπιακό, αφού γνώριζε ότι θα χάσει, όπως όλοι όσοι περνούν από την Allianz Arena, γι αυτό και ουδείς ασχολήθηκε με την ήττα από τη γερμανική ομάδα, παρά μόνο με τον τελικό με την Άρσεναλ.

Αποστολή στο Μόναχο: Στέφανος Λεμονίδης

Ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν γίνονται αναλύσεις επί αναλύσεων για το πως ήρθε μια ήττα, για τον τρόπο που αγωνίσθηκε ο Ολυμπιακός, για τις αντιδράσεις της άμυνας, αφού μετά τις πεντάρες επί της Άρσεναλ και της Ντίναμο και τα 38 γκολ στη Μπουντεσλίγκα, ήρθαμε στη Γερμανία υποψιασμένοι ότι θα ζήσουμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος ... θανάτου.

Το έλεγαν εξάλλου και οι 6.000 οπαδοί του Ολυμπιακού που πλημμύρισαν τη Marienplatz. "Είναι ίσως το πιο ...εύκολο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν το κοντέρ γράψει κάτω από 5 θα φύγουμε και ευχαριστημένοι".

Βέβαια όλοι τρομοκρατηθήκαμε όταν στο 20' ο φωτεινός πίνακας έγραφε 3-0, αν και στα δυο πρώτα γκολ τους ευνόησε η τύχη, αλλά η Μπάγερν όπως και να το κάνουμε αποδεικνύει πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο, αν έχεις αστέρια στο ρόστερ σου και προπονητή τον Γουαρδιόλα.

Οι 6000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού "πάγωσαν" κι αυτοί στο 3-0, αλλά σιγά-σιγά βρήκαν τη μιλιά τους και στο δεύτερο μέρος δεν σταμάτησαν να ενθαρρύνουν τους παίκτες τους, γι αυτό και δέχθηκαν το ευχαριστώ από τους παίκτες με το τέλος του αγώνα. Δεν είναι και μικρό πράγμα να χάνεις 4-0 και να σε αποθεώνουν οι φίλαθλοι, που δεν ξεχνούν τις χαρές που πήραν στο Λονδίνο και στο Ζάγκρεμπ. Ε, δεν έγινε ξαφνικά ο Ολυμπιακός ομάδα που θα κοιτάει στα μάτια τα μεγαθήρια.

Ποια Μπάγερν; Η Άρσεναλ...
INTIME SPORTS

Είδαν μάλιστα τον Ρομπέρτο να λέει με φιλική διάθεση στον Μίλερ "αυτή τη φορά έβαλες μόνο ένα", σε σύγκριση με τα δύο που πέτυχε στον Πειραιά.

Ποια Μπάγερν; Η Άρσεναλ...
INTIME SPORTS
Ποια Μπάγερν; Η Άρσεναλ...
Ποια Μπάγερν; Η Άρσεναλ...
INTIME SPORTS

Απο τους παίκτες, οι Έλληνες, απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις, κάτι που είναι παλιά συνήθεια ακόμη και μετά τις νίκες, ενώ οι ξένοι, σωστοί επαγγελματίες, μίλησαν σε όσους το ζήτησαν. Εκ διαμέτρου αντίθετη, ήταν η εικόνα στην απέναντι πλευρά με τους Ρουμενίγκε, Λεβαντόφσκι και όλα τα αστέρια της Μπάγερν να μιλούν σε όλους και για όλα.

Μίλησαν οι Καμπιάσο, Ομάρ, Κασάμι, Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, άπαντες συμφώνησαν ότι το ματς της χρονιάς είναι αυτό με την Άρσεναλ, ουδείς προέβαλε ως δικαιολογία την απραξία της ομάδας για 17 ημέρες και φάνηκαν αποφασισμένοι να προκριθούν κόντρα στην Άρσεναλ. Είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία, αφού την ήττα δεν θέλουν να τη σκέφτονται στον Πειραιά, έστω και με ένα γκολ διαφορά.

ΥΓ1: Αναλογισθείτε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε ως τώρα 15 ματς και έχει 13 νίκες και μόνο 2 ήττες. Κι αυτές από την κορυφαία ομάδα του πλανήτη αυτή την εποχή, την Μπαγερν. Ε, δεν είναι μικρό κατόρθωμα να τους νικάς όλους και να χάνεις 3-0 και 4-0 από αυτούς που έβαλαν 5 στην Άρσεναλ, 5 στη Ντόρτμουντ, 6 στην Πόρτο και 7 στη Ρόμα.

ΥΓ2: Υπάρχει και ένα καλό από τη συνύπαρξη του Ολυμπιακού στον ίδιο όμιλο με την Μπάγερν. Αν προκριθεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ ματς, τη μοναδική ομάδα του κόσμου που δεν την...παλεύεις, ούτε και στις τρελές σκέψεις σου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ