ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποια Άντερλεχτ; Όλο το βάρος στον ΠΑΟΚ

Ποια Άντερλεχτ; Όλο το βάρος στον ΠΑΟΚ
Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα δεν θα πάει τελικά στο Βέλγιο και θα έχει συνεργάτη του στο αποψινό ματς της Άντερλεχτ με την Μαλίν λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι για το Europa League.

Στο Ρέντη έχουν ρίξει όλο το βάρος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι από παραμονή της ρεβάνς της Τρίπολης, όταν μαζεύτηκαν οι παίκτες στο προπονητικό κέντρομετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Μάρκο Σίλβα, το τεχνικό τιμ είχε αρχίσει να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με αυτό της Κυριακής στο Καραϊσκάκη (7/2, 19.30).

Έχουν καθίσει οι συνεργάτες του και έχουν μαζέψει όλα τα βίντεο από τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, θα γίνει ανάλυση προς τους παίκτες και για το πώς πήραν οι “ερυθρόλευκοι” το διπλό στην Θεσσαλονίκη, στο ματς του α' γύρου.

Εκείνο όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι το γεγονός ότι ο Σίλβα σκόπευε να πάει ο ίδιος να ξαναδεί για δεύτερη φορά την Άντερλεχτ, όπως είχε κάνει πριν από δύο εβδομάδες με το ταξίδι στις Βρυξέλλες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν το βράδυ της Πέμπτης (4/2), ο τεχνικός των Πειραιωτών αποφάσισε να στείλει συνεργάτη του στην αποψινή αναμέτρηση της Άντερλεχτ στο Μαλίν κόντρα στην τοπική ομάδα. Για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτή την κίνηση; Επειδή δενήθελε να χάσει ούτε μέρα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον ΠΑΟΚ.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ