ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει το ρεκόρ στα διαρκείας

Πλησιάζει το ρεκόρ στα διαρκείας
Διαρκείας, Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Έσπασε το φράγμα των 15000 στις πωλήσεις των διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πλησιάζει η κατάρριψη του ρεκόρ των 18250 στο "Γ. Καραϊσκάκης". 1500 εισιτήρια έφυγαν την πρώτη μέρα ενόψει Μπεσίκτας (9/8, 21:00).

Σε "τρελούς" ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει της σεζόν 2015-16. Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ανταποκριθεί μαζικά στην απόφαση της διοίκησης να ρίξει πολύ χαμηλά τις τιμές και ήδη έσπασε το φράγμα των 15000 καρτών.

Η ικανοποίηση των "ερυθρολεύκων" για αυτή την εξέλιξη είναι έκδηλη και μοιάζει πιο κοντά από ποτέ η κατάρριψη του ρεκόρ των 18250 εισιτηρίων διαρκείας του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Άλλωστε η απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο αλλά και η διάθεση που υπάρχει για άλλες 1-2 ηχηρές μεταγραφές, αναμένεται να ανοίξει την όρεξη κι άλλων για μια μόνιμη θέση στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου.

Σούπερ ήταν και η προπώληση των εισιτηρίων, την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας την Κυριακή (9/8, 21:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Περισσότερα από 1500 διέθεσαν οι Πειραιώτες. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας με ουρές την Κυριακή, θα ήταν καλύτερο όσοι φίλοι του Ολυμπιακού θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση να προμηθευτούν από νωρίς τα εισιτήρια τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ