ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Ζιλέ!

Anderlecht's Guillaume Gillet jubilates after scoring a goal during the Europa League Group J soccer match between Tottenham and Anderlecht at Constant Vanden Stock stadium in Brussels, on Thursday Oct 22, 2015. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Anderlecht's Guillaume Gillet jubilates after scoring a goal during the Europa League Group J soccer match between Tottenham and Anderlecht at Constant Vanden Stock stadium in Brussels, on Thursday Oct 22, 2015. (AP Photo/Francois Walschaerts) AP

Η Ναντ κατάλαβε πλέον ότι ο Γκιγιόμ Ζιλέ δεν θέλει με τίποτα να μείνει στη Γαλλία και πως έχει αποφασίσει ότι η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες ότι τα "καναρίνια" ρίχνουν τις απαιτήσεις τους.

Ενώ το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στην κλήρωση των playoffs του Champions League στη Νιόν το μεσημέρι της Παρασκευής (4/8, 13:00), την ίδια στιγμή οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά φαίνεται ότι έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες καλή δουλειά στο θέμα του Γκιγιόμ Ζιλέ.

Πρώτα απ’ όλα η Ναντ επιβεβαίωσε μετά από σχεδόν έναν μήνα ότι μιλάει με τον Ολυμπιακό. Όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε λόγο για "σενάρια επιστημονικής φαντασίας", αλλά τελικά οι Γάλλοι επιβεβαίωσαν ότι όντως ο Ζιλέ απασχολεί τους Πειραιώτες και πώς είναι σε συζητήσεις μαζί τους.

Ο πρόεδρος Βαλντεμάρ Κιτά είπε πως "θέλω τραπεζικές εγγυήσεις", αλλά η ουσία είναι μία: Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του Ζιλέ στον Ολυμπιακό.

Η Ναντ το πήρε απόφαση πλέον ότι ο 33χρονος Βέλγος χαφ δεν έκανε… πλάκα τόσο καιρό που έλεγε ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Το κατάλαβαν ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κρατήσουν έναν παίκτη που δεν θέλει να μείνει στην ομάδα τους και κυρίως να χαθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2018.

Οι αρχικές απαιτήσεις των Γάλλων ήταν στα 2.500.000 ευρώ, χρήματα που κρίθηκαν υπερβολικά από τον Ολυμπιακό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το "deal" μπορεί να επιτευχθεί γύρω στο 1.500.000 ευρώ. Η υπόθεση του Ζιλέ πλέον φαίνεται ότι έχει μπει στην τελική ευθεία για τους "ερυθρόλευκους" και το θέμα είναι να τελειώσει άμεσα, ώστε να δηλωθεί στη λίστα για τα playoffs του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Francois Walschaerts

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ