ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Μουνιέ"

"Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Μουνιέ"

Σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό περιοδικό "France Football", αναθερμάνθηκε η υπόθεση του Αντονί Μουνιέ για τον Ολυμπιακό. Τι αναφέρει για τον Γάλλο εξτρέμ της Μονπελιέ.

Το όνομα του Αντονί Μουνιέ επιστρέφει στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα, αφού το γαλλικό περιοδικό "France Football" γράφει για τον Γάλλο εξτρέμ, το όνομα του οποίου υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας, Λοράν Νικολέν, έχει αναφερθεί στο θέμα αυτό και έχει πει πως έχουν συμφωνήσει οι δυο ομάδες.

Αφού το δημοσίευμα υπενθυμίζει αρχικά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μετά τη εξαιρετική σεζόν που έκανε στο Σαμπιονά με εννέα γκολ και επτά ασίστ, μετέπειτα τονίζει πως η υπόθεση μπήκε στο "ψυγείο" και πως αναθερμάνθηκε εκ νέου, δίνοντας αρκετές πιθανότητες για να υπάρξει deal ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ο Μουνιέ έχει συμβόλαιο και κοστολογείται περίπου στα 3.000.000 ευρώ και πρέπει να ειπωθεί πως επί της ουσίας υπάρχει εδώ και τρεις εβδομάδες συμφωνία του Ολυμπιακού με τους Γάλλους στα 2.500.000 ευρώ και αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μάρκο Σίλβα θα προσθέσει ένα ακόμη "όπλο" στη φαρέτρα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ