ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει ο Ιλόρι, απομακρύνεται ο Νιλμάρ!

Πλησιάζει ο Ιλόρι, απομακρύνεται ο Νιλμάρ!

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού Τιάγκο Ιλόρι, που ανήκει στην Λίβερπουλ και βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τους "κόκκινους". Δεν κάνει πίσω η Αλ Νασρ για τον Νιλμάρ

Και ο κλήρος έπεσε στον Τιάγκο Ιλόρι; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος στόπερ της Λίβερπουλ που έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, φαίνεται πώς είναι ο εκλεκτός για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Το Sport24.gr από τα ξημερώματα της Κυριακής είχε αναδείξει το θέμα του Ιλόρι, καθώς είχε βουίξει στην Αγγλία ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει ήδη κίνηση για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς!

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός χαίρει της εκτίμησης του Πάουλο Μπέντο, καθώς ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας φαίνεται πώς ήταν αυτός που άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Από Δευτέρα (22/8) θα υπάρχουν περαιτέρω εξελίξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Ιλόρι είναι ο στόπερ που έχει ζητήσει ο Μπέντο και στην ΠΑΕ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νιλμάρ, όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερο απομακρύνεται. Η Αλ Νασρ μέχρι στιγμής δεν δείχνει διατεθειμένη να τα βρει με τον Βραζιλιάνο επιθετικό για την αποδέσμευσή του.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνια.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα περιμένουν και για πολύ το πώς θα κυλήσει η ιστορία με τον Νιλμάρ, αφού σε δέκα μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με νίκη έρχεται Φάληρο η Αρόουκα
Μπέντο: "Μπορείτε να μου φέρετε τον Μαρίν;"
Καβενάγκι: "Ο Τσόρι και η Ρίβερ..."
Ο Μαρίν ψάχνει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη
Παίρνει Μάρκο Μαρίν ο Ολυμπιακός!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ