ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει ο "άγνωστος Χ" αντι-Ρομπέρτο!

Πλησιάζει ο "άγνωστος Χ" αντι-Ρομπέρτο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα και από το λιμάνι διαρρέει ότι μπορεί να κλείσει μέχρι και την Τετάρτη (6/7).

Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια βρίσκεται στην Αθήνα, περνάει από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα - αύριο θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Στον Ολυμπιακό όμως το είχαν ξεκαθαρίσει εδώ και ένα πέντε-έξι μέρες ότι έκαναν τεράστια προσπάθεια για να ολοκλήρωναν την απόκτηση ενός τερματοφύλακα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Φαίνεται πώς και αυτό το μίνι σίριαλ φτάνει προς το τέλος του. Από το λιμάνι διέρρευσε ότι είναι προ των πυλών ο νέος γκολκίπερ και μάλιστα αναμένεται να τελειώσει η υπόθεσή του μέχρι και την Τετάρτη (6/7), ημέρα δηλαδή που αναχωρεί η αποστολή για το Βέλγιο.

Ποιος είναι ο γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Καπίνο; Από τον Ολυμπιακό άφηναν να εννοηθεί ότι δεν θα είναι κανένας τελικά απ’ όλους όσους έχουν γραφτεί.

Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν είναι καν ισπανόφωνος! Το μυαλό αρκετών πήγε στον Πολωνό Πρέμισλαβ Τιτόν που είχε μείνει ελεύθερος από την Στουτγκάρδη, αλλά πριν από μερικά 24ωρα ανακοινώθηκε από την Λα Κορούνια.

Οπότε, εν αναμονή του… "άγνωστου Χ"!

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σενάριο για Καμανό και Ολυμπιακό
Στην Αθήνα ο ντε λα Μπέγια
Σαλίνο: "Έχω πρόταση από ελληνική ομάδα"
Στη Χετάφε ο Φουστέρ
"Βλέπει Καβαλέιρο ο Ολυμπιακός"
Οι πρώτες διαφοροποιήσεις με Βίκτορ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ