ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιτάρτς: "Ο Ολυμπιακός την καλύτερη πρόταση για Αντερλάν Σάντος"

Πιτάρτς: "Ο Ολυμπιακός την καλύτερη πρόταση για Αντερλάν Σάντος"

Ο τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε την καλύτερη πρόταση για τον Βραζιλιάνο αμυντικό των "νυχτερίδων", Αντερλάν Σάντος. Ο Αντόνιο Αντάν απέρριψε το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Το όνομα του 27χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού, Αντερλάν Σάντος, παρέμεινε στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού για μεγάλο διάστημα της θερινής περιόδου. Ο τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια, Σούσο Γκαρθία Πιτάρτς, επιβεβαίωσε την Τετάρτη το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για τον Σάντος.

"Κι ο Αμπντενούρ κι ο Αντερλάν είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές και θα το δείξουν γιατί δεν έχουν τόση πίεση. Προέκυψαν προτάσεις τόσο για τον Αμπντενούρ όσο και για τον Αντερλάν Σάντος, μάλιστα για τον δεύτερο καλύτερη πρόταση ήταν αυτή του Ολυμπιακού", υποστήριξε ο Πιτάρτς.

Ο Αντάν απέρριψε Ολυμπιακό και Μπεσίκτας

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ανδαλουσίας, "El Decano deportivo", o 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας της Μπέτις, Αντόνιο Αντάν, απέρριψε προτάσεις από τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας. "Υπήρχαν σημαντικές προτάσεις, οικονομικά, από ομάδες όπως η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει στην Μπέτις", αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξήγησε το λόγο για τον οποίον έμεινε στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν".

"Πάντα υπάρχουν φήμες και καλούν πολλοί τους παίκτες. Αυτό το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από άλλα κλαμπ, αλλά ήθελα να είμαι στην Μπέτις. Άκουσα τις προτάσεις γιατί πρέπει να ακούς αυτόν που σε καλεί, αλλά ήθελα να μείνω εδώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ