ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιο "στεγνός" από ποτέ ο Ντομίνγκες

Πιο "στεγνός" από ποτέ ο Ντομίνγκες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έχει εμφανιστεί στο Λάνγκενφελντ με τρομερή διάθεση και κυρίως φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει δουλέψει αρκετά το διάστημα των διακοπών του.

Στο ξεκίνημα μίας προετοιμασίας δεν γίνεται να βγουν συμπεράσματα σε ό,τι έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών. Mόλις δύο μέρες είναι οι “ερυθρόλευκοι” στο Λάνγκενφελντ και όπως καταλαβαίνετε, δεν γίνεται να αρχίσουν οι κριτικές για παίκτες και κυρίως στους νέους (Μπέρτο, Γούτα, Φιγκέιρας) για το αν μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό ή όχι. Είναι ανούσια μία τέτοιου είδους συζήτηση.

Αντιθέτως, με το “καλημέρα” μπορεί να φανεί η διάθεση με την οποία μπαίνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και σε σχέση με το πώς εμφανίζονταν τις προηγούμενες χρονιές.

Κλασικό παράδειγμα ο Τσόρι. Ο Αργεντινός πιθανότατα διανύει την τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό ως ποδοσφαιριστής (υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση να αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο όταν κρεμάσει τα παπούτσια του). Όποιος είχε την τύχη να δει τις προπονήσεις της Τετάρτης (22/6) θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι έχει αποφασίσει να ρουφήξει κάθε δευτερόλεπτο της προετοιμασίας.

Το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι έχει εμφανιστεί πιο “στεγνός” από ποτέ. Το καλοκαίρι του 2013 όταν είχε πιάσει λιμάνι, είχε εμφανιστεί με κάποια κιλάκια παραπάνω στο Ζέεφελντ. Ακόμα και έτσι όμως, είχε δείξει πριν από τρία καλοκαίρια με το “καλημέρα” ότι έχει τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή – ηγέτη.

Ας αφήσουμε όμως το 2013 κι ας επιστρέψουμε στο 2016. Ο Τσόρι με το κέφι και τη διάθεση που βγάζει στο Λάνγκενφελντ, παρασέρνει και τους υπόλοιπους. Μην ξεχνάμε ότι πλέον είναι και ο πιο παλιός στην ομάδα από αυτούς που βρίσκονται στα βουνά της Αυστρίας (μέχρι να ενσωματωθεί ο Μανιάτης τις επόμενες μέρες).

Συν τοις άλλοις, σε αρκετούς προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ανέβαζε διάφορα βίντεο στα social media - κατά τη διάρκεια των διακοπών του - τη δουλειά που έριχνε για να ήταν έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας. Κάποιοι άλλοι το ειρωνεύτηκαν κιόλας.

Η πραγματικότητα είναι μία: Φέρνοντας στο μυαλό μας τις προηγούμενες “πρεμιέρες” του Τσόρι στην προετοιμασία, σίγουρα φέτος έχει δείξει με το “καλημέρα” ότι την περίοδο της καλοκαιρινής του άδειας είχε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Και δεν το λέμε εμείς. Δεν το λένε ούτε και οι γυμναστές. Το λένε τα αποτελέσματα των εργομετρικών και φυσικά η πρώτη του "γεύση" που άφησε στο Λάνγκενφελντ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ