ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιο κοντά ο Μουνιέ

Πιο κοντά ο Μουνιέ

Η Μονπελιέ έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Ολυμπιακό, το πρόβλημα ήταν ο Γάλλος επιθετικός που ζητούσε πολλά λεφτά, αλλά στο Βερολίνο υπήρξε προσέγγιση.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού από τη Γαλλία, με τον Μουνιέ να ρίχνει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα.

Η σεζόν που έκανε πέρυσι στη Γαλλία ο 28χρονος εξτρέμ ήταν εντυπωσιακή, αφού από τα 47 γκολ της ομάδας του είχε δικά του 9 γκολ και 8 ασίστ σε 36 εμφανίσεις επίδοση που προκαλεί θαυμασμό.

Ο Γάλλος έψαχνε τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα "κλειστά" χωρίς μπόνους. Ο Ολυμπιακός έδινε παραπάνω από τις 700.000 ευρώ που έπαιρνε στη γαλλική ομάδα και στο Βερολίνο υπήρξε προσέγγιση με τον μάνατζερ του. Οι πληροφορίες για τον Μουνιές μιλούν για ένα σοβαρό παίκτη, με στοιχεία που θυμίζουν Φουστέρ, αλλά με περισσότερη τεχνική και αποτελεσματικότητα.

Ισά και Βρέντζος έκαναν πολλά ραντεβού στη Γερμανία, πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ανάμεσα στους μάνατζερ που συνάντησαν ήταν κι αυτός του Μπερμπάτοφ, παρότι ο Βούλγαρος έχει προτάσεις από πολλά ευρωπαικά κλαμπ. Κι εδώ μην αποκλείεται συμφωνία, αλλά αργότερα...

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Περέιρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, παρά μόνο βολιδοσκοπήσεις σε Ισπανούς, Αργεντίνους, Γάλλους και Ιταλούς. Οι διάφοροι μάνατζερ κυκλοφόρησαν ότι έγιναν ήδη πρώτες διερευνητικές επαφές για τον Ρεμί Γκαρντέ (πρώην της Λιόν) και τον Χάβι Γκράθια (Μάλαγα). Ο Γκαρντέ είναι Γάλλος που δούλεψε μια τριετία σε τοπ ομάδα όπως η Λιόν και έχει περάσει από διευθυντική θέση στην Άρσεναλ.

Ο Χάβι Γκράθια προ διετίας ήταν στην Κέρκυρα και προ τριετίας στον Βόλο. Έκανε πολύ καλή σεζόν στον πάγκο της Μάλαγα. Εκπροσωπείται από τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Ακούστηκε επίσης ότι προτάθηκε και ο Μαουρίτσιο Σάρι που μόλις άφησε την Έμπολι και ήδη προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ. Και υπάρχει και ο Βίκτορ. Ο πρώην βοηθός του Μϊτσελ.

Στο Βερολίνο βρίσκεται φυσικά και ο σύμβουλος στρατηγικής των "ερυθρόλευκων" Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό μαζί με τον Ρομπέρτ Πιρές και μάλιστα μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία του μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Πιο κοντά ο Μουνιέ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ