ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιάνει λιμάνι ο Βούκοβιτς

Serbia's Jagos Vukovic, left, challenges Ireland's Daryl Murphy, during their World Cup Group D qualifying match at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Monday, Sept. 5, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Serbia's Jagos Vukovic, left, challenges Ireland's Daryl Murphy, during their World Cup Group D qualifying match at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Monday, Sept. 5, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Σέρβος στόπερ της Κόνιασπορ, Γιάγκος Βούκοβιτς, αναμένεται να μπει την Τετάρτη (12/7) στο αεροπλάνο για Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η περίπτωση του Γιάγκος Βούκοβιτς για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος στόπερ της Κόνιασπορ που δεν έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις της τουρκικής ομάδας, αναμένεται την Τετάρτη (12/7) στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν με σιγουριά οι Τούρκοι, επικαλούμενοι πληροφορίες από τη διοίκηση της Κόνιασπορ. Προς το παρόν από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει επιβεβαίωση, αλλά ούτως ή άλλως παραδέχονταν τις τελευταίες τρεις μέρες ότι ο Βούκοβιτς ήταν ο υπ' αριθμόν ένα στόχος τους για το κέντρο της άμυνας και πώς οι συζητήσεις με τους Τούρκους βρίσκονταν σε πολύ καλό δρόμο.

Εν κατακλείδι, όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Darko Vojinovic)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ