ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε τον Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός!

Πήρε τον Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Skoda Ξάνθη. Το βιογραφικό του 20χρονου μεσοεπιθετικού. Videos από τις φετινές του εμφανίσεις που τον ανέδειξαν καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή της Super League.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος για την επόμενη 5ετία. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Skoda Ξάνθης ανακοινώθηκε από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ και έγινε η πρώτη επίσημη μεταγραφική κίνηση των πρωταθλητών ενόψει της νέας σεζόν.

Ο νεαρός, διεθνής με την Ελπίδων (7 συμ, 1 γκολ), στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας υπογράμμισε: "Είμαι ευτυχισμένος που θα παίζω στην μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα. Είναι για εμένα τεράστια τιμή και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού με καλές εμφανίσεις και γκολ μέσα στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα!".

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος γεννήθηκε στην Στουτγάρδη στις 11/10/1991 και ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Ξάνθη όπου εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Αγωνίστηκε 27 φορές στο πρωτάθλημα έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ.

Το παρθενικό του γκολ στην Super League το πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 16/10, αγώνα στον οποίο δημιούργησε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του:

Λίγες εβδομάδες αργότερα έκανε εκπληκτικά πράγματα απέναντι στον Ατρόμητο:

Ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός σκόραρε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (22/1), τη νέα του πλέον ομάδα:

Το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα το πέτυχε απέναντι στον ΠΑΣ στις 18/3:

Η αναγνώριση για τον Βλαχοδήμο ήρθε με το τέλος του πρωταθλήματος όταν επιλέχθηκε ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της φετινής Super League.

Πήρε τον Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ