ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε Τασιούλη ο Ολυμπιακός

Πήρε Τασιούλη ο Ολυμπιακός

Στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Δημήτρη Τασιούλη προχώρησε ο Ολυμπιακός. Την μεταγραφή του παίκτη στους Πειραιώτες ανακοίνωσε επίσημα ο ΑΟ Τύρναβος.

Μια ακόμη κίνηση για το μέλλον έκανε ο Ολυμπιακός, αποκτώντας τον Δημήτρη Τασιούλη. Πρόκειται για τον 19χρονο (19/2/1997) μεσοεπιθετικό του ΑΟ Τυρνάβου, τον οποίο ξεχώρισε το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών και σε πρώτη φάση προορίζεται για την ομάδα Νέων των "ερυθρολεύκων".

Ο Τασιούλης ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση και το δυνατό αριστερό του πόδι, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως "10άρι". Τον 19χρονο ποδοσφαιριστή είχε στο στόχαστρο του και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Πειραιώτες κινήθηκαν γρήγορα και αποφασιστικά, εξασφαλίζοντας την απόκτηση του.

Από τα παιδικά της Νίκης Μιχαήλ ξεκίνησε ο Δημήτρης Τασιούλης, αγωνίστηκε στην Δόξα Βλαχογιαννίου για δύο χρόνια και συνέχισε στην U-20 του Τυρνάβου πριν πάρει προαγωγή στην πρώτη ομάδα, με την οποία αγωνίζεται τώρα στα γήπεδα της Γ' Εθνικής.

Την μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε επίσημα ο ΑΟ Τύρναβος.

"Ο Α.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 στη δύσκολη προσπάθεια που ξεκίνησε για τη συγκρότηση μιας νεανικής ομάδας και παράλληλα την ανάδειξη ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών ανακοινώνει τη μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού χαφ Δημήτρη Τασιούλη στην Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον με την ταυτόχρονη δικαίωση των ανθρώπων που πίστεψαν στο ταλέντο του.

Ο πρόεδρος,

Βασίλης Μπρέζας".

Πήρε Τασιούλη ο Ολυμπιακός

* οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα " athleticlarissa.gr"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ