ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε ανάσες ο Μαρτίνς

Πήρε ανάσες ο Μαρτίνς

Στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς της Πορτογαλίας με την Αλγερία, ο Αντρέ Μαρτίνς μπήκε στο παιχνίδι στο 71ο λεπτό. Πρώτοι οι Ίβηρες στον όμιλο τους και περιμένουν τον 2ο του 3ου ομίλου στην επόμενη φάση του Ολυμπιακού τουρνουά στο Ρίο.

Πορτογαλία και Αλγερία έμειναν στο 1-1 (25' πεν. Πασιένσια - 30' Μπενακμπλιά) στο "Μινεράο" του Μπέλο Οριζόντε, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για το 4ο γκρουπ του Ολυμπιακού ποδοσφαιρικού τουρνουά στο Ρίο.

Οι Ίβηρες είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση τους από την 2η αγωνιστική και ως πρώτοι στον όμιλο τους περιμένουν τον 2ο του 3ου ομίλου στην προημιτελική φάση.

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Αντρέ Μαρτίνς, έμεινε στον πάγκο και πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 71ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Ποτσντάφσκι. Ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Ρουί Ζόρζε θέλησε να δώσει ανάσες στον 26χρονο μέσο (βασικός στα δύο πρώτα νικηφόρα παιχνίδια απέναντι σε Αργεντινή και Ονδούρα), προκειμένου να τον έχει ξεκούραστο στο επόμενο παιχνίδι (13/8, 19:00).

Αν οι Ίβηρες προκριθούν, τότε ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 17/8, ενώ σε περίπτωση που φτάσουν έως το τέλος της διαδρομής, θα έχουν ένα ακόμη ματς τρεις μέρες αργότερα.

Επομένως, το αργότερο που μπορεί να ενσωματωθεί ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό είναι μετά τις 20 Αυγούστου. Εκτός αν οι Πορτογάλοι αποκλειστούν στην προημιτελική ή ημιτελική φάση του τουρνουά, γεγονός που θα επισπεύσει την επιστροφή του 26χρονου μέσου από την Βραζιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παρουσιάζεται ο Μπέντο
"Τρέχει" για εξτρέμ ο Ολυμπιακός
Αλ Χασαουί: "Εγώ βάζω τα χρήματα, όχι ο Μαρινάκης"
Δυνατό τεστ για Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό
Ποιος (André Martins); Αυτός!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ