ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήραν προθεσμία οι Περέιρα και Κασάμι

Πήραν προθεσμία οι Περέιρα και Κασάμι
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Γιαννίκος εκπροσώπησε τους Περέιρα και Κασάμι στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα υπάρξει απολογία μέσω υπομνήματος.

Προθεσμία να απολογηθούν μέσω υπομνήματος στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ πήραν οι Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από το νομικό εκπρόσωπό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Γιαννίκο.

Ο ίδιος βρέθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής για τις διώξεις σε βάρος του προπονητή της ομάδας και του διεθνούς Ελβετού μέσου για την συμπεριφορά τους στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Υποστήριξε τις θέσεις και των δυο και μετέπειτα πήρε προθεσμία για να απολογηθούν με υπόμνημα.

H πλευρά του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι για το περιστατικό δεν υπάρχει καμία αναφορά από το διαιτητή, τον παρατηρητή ή την αστυνομία και πως δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που να αποδεικνύει ότι ο Βίτορ Περέιρα έκανε άσεμνη χειρονομία. Αναφορικά με την κίνηση του Παϊτίμ Κασάμι στη φάση του γκολ, οι "ερυθρόλευκοι" εκτιμούν ότι μόνο με πολύ φαντασία μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι δείχνει τα γεννητικά του όργανα.

"Δεν υπάρχει καμία χειρονομία. Είναι και οι δύο ακέραιοι χαρακτήρες και επαγγελματίες. Ζητάμε την απαλλαγή μας", ανέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι στάθηκαν και στην αλβανική καταγωγή του Κασάμι ότι ίσως προκάλεσε την οργή μερικών θερμόαιμων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ