ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήγε Ρέντη και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Ιντέγε

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Ιντέγε EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράουν Ιντέγε πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, κάτι που σημαίνει ότι η μετεγγραφή στην Tianjin Teda είναι θέμα χρόνου.

Αδειάζει οριστικά η κλεψύδρα της εν Ελλάδι παρουσίας του Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός φορ αποχωρεί οριστικά από τον Ολυμπιακό, αποδεχόμενος την πρόταση της κινέζικης Tianjin Ted, η οποία τον δελεάζει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο δεν μπορεί να αρνηθεί. Γι' αυτό άλλωστε και πιέζει εδώ και μέρες την διοίκηση των Πειραιωτών να τελειώσει το θέμα του και να φύγει.

Ο Νιγηριανός στράικερ πήγε σήμερα (21/2) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο και φυσικά και είπε στους συμπαίκτες του ότι δεν πρόκειται να παίξει στη ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ, διότι περιμένει ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη μεταγραφή του στην Κίνα.

Το deal μεταξύ του Ολυμπιακού και της Tianjin Teda μοιάζει να έχει "κλείσει" και αναμένονται οι υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές. Δεν φαίνεται να υπάρχει που να μπορεί να χαλάσει την συμφωνία και ο Ιντέγε αποχωρεί άμεσα από την ομάδα του Πειραιά.

Τα χρήματα άλλωστε που του προσφέρουν οι Κινέζοι είναι πολλά. Μιιλάμε σχεδόν για τετραπλασιασμό των αποδοχών του σε σύγκριση με αυτά που κερδίζει στον Ολυμπιακό και γι' αυτό δεν θέλει να χάσει μια ευκαιρία ζωής. Εν ολίγοις, το κεφάλαιο "Ολυμπιακός" κλείνει για τον Ιντέγε.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δέκα εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια οι Κινέζοι στον Ιντέγε!
Δυνατά για Ιντέγε η Tianjin Teda
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ