ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πηγαδάκι" Μαρινάκη, Μίτσελ και Ισά

"Πηγαδάκι" Μαρινάκη, Μίτσελ και Ισά
INTIME SPORTS

Λίγο πριν η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρήσει για το Ηράκλειο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τους Μίτσελ και Ισά.

Από το απόγευμα της Παρασκευής (17/10) η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ηράκλειο για την Σαββατιάτικη (18/10, 20:30) αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Πιέρ Ισά, Σάββας Θεοδωρίδης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Λίγο πριν αναχωρήσει η "ερυθρόλευκη" αποστολή, οι Μαρινάκης, Μίτσελ και Ισά συναντήθηκαν στην αίθουσα αναμονής και έστησαν... πηγαδάκι. Οι τρεις άνδρες σε χαλαρό ύφος τα είπαν για περισσότερα από δέκα λεπτά, δίχως να γίνει γνωστό τι ακριβώς ειπώθηκε.

Προφανώς και η κουβέντα αφορούσε ζητήματα της ομάδας, η οποία το προσεχές διάστημα έχει βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εξ ου και η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτό το ταξίδι στην Κρήτη, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε να δείξει πως βρίσκεται πάντα κοντά στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που μπορεί να κρίνει αρκετά στις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ