ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πέστε κάτω, οε - οε - οε" φώναξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον Σουάρες

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Οπαδοί Ολυμπιακού στο Καμπ Νόου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είχε μειώσει σε 3-1 τη Μπαρτσελόνα στο 89', παρότι οι Καταλανοί έπαιζαν μονότερμα τους Πειραιώτες και όταν στο φινάλε ο Σουάρες βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, οι οπαδοί των "ερυθρόλευκοι" τρόλαραν τους "μπλαουγκράνα", επειδή έκαναν... καθυστερήσεις.

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη από τον Ολυμπιακό στο Καμπ Νόου και νίκησε δίκαια και εύκολα με 3-1. Οι "μπλαουγκράνα" έπαιζαν από το 42' με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Πικέ, αλλά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν φάνηκε αυτή η διαφορά αριθμητικής ισορροπίας.

Στο 89' οι "ερυθρόλευκοι" μείωσαν σε 3-1 με τον Νικολάου, σε μία από τις λίγες φορές που επισκέφτηκαν τα καρέ του Τερ Στέγκεν. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Λουίς Σουάρες βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, σε μονομαχία με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, σε μια φάση κατά την οποία μάλιστα ο Νορβηγός δέχτηκε κίτρινη.

Οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων", που έδωσαν δυναμικό παρών στο γήπεδο της "Μπάρτσα", σκέφτηκαν να τρολάρουν τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, "κατηγορώντας" τους για... καθυστερήσεις, εξαιτίας της πτώτης του Ουρουγουανού, φωνάζοντας: "Πέστε κάτω, οε - οε - οε...". Από τα ωραία που θα έχουν να θυμούνται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άλλη κλάση η Μπαρτσελόνα, 3-1 τον μαχητή Ολυμπιακό
Τα γκολ στο Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ