ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περισσότεροι από 12 οι προπονητές του Summer Camp

Περισσότεροι από 12 οι προπονητές του Summer Camp
INTIME SPORTS

Περισσότεροι από 12 προπονητές θα δουλέψουν στο Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, από την Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Τα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Camp - θεσμός, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έτσι πολλοί προπονητές της Ακαδημίας και των Σχολών του Ολυμπιακού θα αναλάβουν να εκπαιδεύσουν σωστά τους μικρούς αθλητές.

Στο Camp θα υπάρξει και σχολείο τερματοφυλάκων με δυο προπονητές και στόχος όλων είναι τα παιδιά να βελτιωθούν αγωνιστικά αλλά πάνω απ' όλα να διασκεδάσουν. Οι εκπλήξεις θα είναι και φέτος πολλές για τους νεαρούς και τις νεαρές που επέλεξαν το Camp του Ολυμπιακού.

Φυσικά την επίβλεψη όλων των προπονητών θα έχει ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Θόδωρος Ελευθεριάδης, ενώ και όλο το τμήμα scouting με επικεφαλής τον Γιώργο Αμανατίδη θα δει τα παιδιά με στόχο να επιλέξει τα καλύτερα για να περάσουν δοκιμαστικά στην Ακαδημία.

Φινάλε για την Κ-11 του Ολυμπιακού

Εξαιρετική ήταν η χρονιά και για την Κ-11 του Ολυμπιακού. Η ομάδα της Ακαδημίας των Πειραιωτών πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της περιόδου και οι νεαροί ποδοσφαιριστές δίνουν πλέον ραντεβού τον Σεπτέμβριο, πάλι στου Ρέντη όπου θα είναι μέλη της Κ-12.

Ο προπονητής της ομάδας, Ιάκωβος Χατζηράπτης, δούλεψε όλη τη χρονιά με 30 παιδιά τα οποία μέσα από τις προπονήσεις, τους αγώνες του "Attica Cup" και τις συμμετοχές σε τουρνουά βελτιώθηκαν αγωνιστικά.

Ο Ολυμπιακός επενδύει πολλά στα παιδιά αυτών των ηλικιών και τρία από αυτά είναι πλέον στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Ο Γιώργος Μανθάτης, ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεκίνησαν από τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας και έφτασαν να είναι Πρωταθλητές με τους Νέους και μέλη της μεγάλης ομάδας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πολλά από τα μέλη της Κ-11 προέρχονται από Σχολές του Ολυμπιακού και ειδικά από την Κεντρική Σχολή Ρέντη.

Τα παιδιά της Κ-11: Στρατούρης Σπύρος, Παπαζαχαρίου Νίκος, Συρίγος Γιάννης, Σκάγκος Γιάννης, Τροίζης Μάριος, Τόλι Διονύσης, Λεγάκης Άγγελος, Ρουμελιώτης Σεραφείμ, Μπουμπουλίμας Θωμάς, Καστόρας Αναστάσης, Γεωργούλιας Γιώργος, Φουστέρης Νίκος, Μελαδάκης Άγγελος, Τουλγέρογλου Γιάννης, Μπατσιακός Κώστας, Διαμαντόπουλος Φάνης, Δρόσος Γιάννης, Αθανασίου Στέφανος, Παρασκευάς Γιάννης, Βασιλάκος Μανώλης, Καραμπάγιας Παναγιώτης, Νίνος Γιώργος, Μπασμπανάς Γιάννης, Μουζακίτης Βασίλης, Μακρυνώρης Γιώργος, Φαλέκας Δημοσθένης, Σταράκης Στέλιος, Φικάι Έλτον, Χουρδάκης Γιώργος, Κανάκης Κώστας.

Περισσότεροι από 12 οι προπονητές του Summer Camp
INTIME SPORTS

Camp για τις Σχολές των ΗΠΑ

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου αρχίζει το Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, αλλά τον Ιούλιο οι Σχολές του Δικτύου στις ΗΠΑ διοργανώνουν τα δικά τους Camp.

Την αρχή κάνει η Σχολή Καλιφόρνιας η οποία ανακοίνωσε ότι θα "φιλοξενήσει" Camp στις εγκαταστάσεις της από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου για κορίτσια και αγόρια από 5 έως 15 ετών.

Στις 11 Ιουλίου (έως 15/7) ακολουθεί το Camp της Σχολής Σικάγο το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός. Επικεφαλής θα είναι ο έμπειρος προπονητής Νίκος Μιρτσέκης και μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά γεννημένα από το 1999 έως και το 2010.

Οι δυο Σχολές ακολουθούν το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και το προσαρμόζουν στις απαιτήσεις των Αμερικάνων. Αξίζει να σημειωθεί πως ειδικά στην Καλιφόρνια στο Camp συμμετέχουν πολλά κορίτσια.

Περισσότεροι από 12 οι προπονητές του Summer Camp

Διακρίσεις για Ελευσίνα και Ασπρόπυργο

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού τελειώνει, οι διακοπές πλησιάζουν, και στις Σχολές του Ολυμπιακού σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο τα παιδιά αποχαιρετούν την χρονιά με αγώνες...

Οι Σχολές διοργάνωσαν μίνι τουρνουά σε δυο ηλικίες στον Ασπρόπυργο όπου συμμετείχε και ο Απόλλων Ασπροπύργου. Το επίπεδο ήταν υψηλό και τα παιδιά διασκέδασαν το παιχνίδι. Στην κατηγορία Τζούνιορ την 1η θέση πήρε η Σχολή Ελευσίνας, την 2η ο Απόλλων και την 3η η Σχολή Ασπροπύργου ενώ στην κατηγορία "Αστεράκια" ο Απόλλων ήταν 1ος και ακολούθησε η Σχολή Ελευσίνας και η Σχολή Ασπροπύργου.

"Το ζητούμενο είναι η μάθηση και η διασκέδαση. Μ' αυτά τα τουρνουά το πετυχαίνουμε. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτά τα παιδιά και μας ικανοποιεί που βλέπουμε χαμογελαστά πρόσωπα", σημείωσε ο επικεφαλής των Σχολών Μάκης Μπεκιάρης.

Περισσότεροι από 12 οι προπονητές του Summer Camp

Φινάλε για τη Σχολή Πάφου!

Άλλη μια επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της για την Σχολή του Ολυμπιακού στην Πάφο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές και τους γονείς αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια πολύ ωραία τελετή λήξης στην οποία μοιράστηκαν και τα αναμνηστικά διπλώματα της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού σ' όλα τα παιδιά.

Ο Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερο στην Κύπρο, όπου διατηρεί πέντε Σχολές Ποδοσφαίρου, πραγματοποιώντας Scouting Camp στο νησί και δοκιμάζοντας όλο το χρόνο πολλά παιδιά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Περισσότεροι από 12 οι προπονητές του Summer Camp
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ