ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περισσότερα από 2.500 εισιτήρια για το Camp Nou

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÅÎÅÄÑÁ ÏÐÁÄÏÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÅÎÅÄÑÁ ÏÐÁÄÏÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη στήριξη των φιλάθλων του θα έχει ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο Camp Nou για το Champions League, καθώς έχουν ήδη διατεθεί περισσότερα από 2.500 εισιτήρια σε φίλους των "ερυθρολεύκων".

Περισσότερα από 2500 εισιτήρια έχει διαθέσει στους φιλάθλους του ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση της 18ης Οκτωβρίου με την Μπαρτσελόνα στο Camp Nou, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Παρά τα πρόσφατα γεγονότα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, λόγω του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της περιοχής, οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν πτοούνται και θα δώσουν δυναμικό "παρών" στο επιβλητικό γήπεδο των "μπλαουγκράνα".

Μάλιστα, εξακολουθεί να υπάρχει ζήτηση, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως ο αριθμός να είναι ακόμα μεγαλύτερος, αφού απομένουν εννέα ημέρες μέχρι τη διεξαγωγή του αγώνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ