ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει Μπουχαλάκη ο Σίλβα

Περιμένει Μπουχαλάκη ο Σίλβα
INTIME SPORTS

Είναι ολοφάνερο ότι ο Μάρκο Σίλβα ελπίζει να έχει τον Κρητικό χαφ, Αντρέα Μπουχαλάκη, στην πρεμιέρα του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου.

Ανατροπή δεδομένων; Πολύ πιθανό... Όλη την περασμένη εβδομάδα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έφερνε τον Κασάμι σε ρόλο αντι-Μιλιβόγεβιτς στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Με τον Μανιάτη ανέτοιμο και τον Μπουχαλάκη έξω για πάνω από δύο εβδομάδες, ο κλήρος φαινόταν ότι θα πέσει στον Ελβετό για να περάσει στο πλευρό του Καμπιάσο.

Το ματς με τον Πλατανιά όμως έκανε σοφότερο αρκετό κόσμο. Ο αποκλεισμός του Κασάμι ήταν ένα “μήνυμα”; Προφανώς... Ήταν ένα “μήνυμα” ότι τελικά δεν θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει. Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής ο Κασάμι πάει το πολύ-πολύ για πάγκο και όχι για ενδεκάδα.

Ο λόγος; Το αποκάλυψε μέσες άκρες ο Σίλβα. Δεν το είπε ευθέως, αλλά το υπονόησε. Είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Μπουχαλάκη μέχρι την τελευταία στιγμή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση την Κυριακή (13/9). Γενικότερα υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει την Μπάγερν. Κι αν τελικά προπονηθεί, τότε θα πάρει... θέση μάχης κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Σίλβα αυτή τη στιγμή έχει στο μυαλό του ένα πλάνο με τους Καμπιάσο και Μπουχαλάκη στα χαφ. Ο Κασάμι δεν βρίσκεται στις βασικές του επιλογές. Θα αποτελέσει μία εναλλακτική επιλογή, αν και εφόσον ο Μπουχαλάκης δεν καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα τις επόμενες τρεις μέρες. Τότε ναι, είναι πιθανό να δούμε τον Ελβετό. Όμως, όσο έκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός του Κασάμι από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ανάλογη έκπληξη θα προκύψει αν τον δούμε και στην ενδεκάδα την Τετάρτη (16/9).

Είναι ένα ρίσκο πάντως η παρουσία του Ανδρέα στο αρχικό σχήμα απέναντι στα αστέρια της βαυαρικής ομάδας. Να θυμίσουμε ότι τραυματίστηκε πριν από κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες. Εδώ και 15 μέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σίγουρα αποτελεί ένα ερωτηματικό σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί με την Μπάγερν, άσχετα με το αν προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς σήμερα-αύριο. Μην ξεχνάμε ότι έχει να παίξει από τις 23 Αυγούστου και το ματς με τον Πανιώνιο. Παρόλα αυτά, το ρίσκο σκοπεύει να το πάρει ο Σίλβα... Τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί.

Δεν σκοπεύει να ετοιμάσει κάποια έκπληξη στα χαφ. Δεν φαίνεται να πηγαίνει δηλαδή σε μία λύση Σιόβα ή ακόμα-ακόμα και Σαλίνο όπως είχε κυκλοφορήσει. Δεν τους έχει δοκιμάσει ποτέ ως “εξάρια”, ούτε σε μία προπόνηση. Θα το δοκιμάσει από το πουθενά κόντρα σε ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο; Μοιάζει απίθανο! Αν δεν τα καταφέρει ο “Μπούχα”, τότε αναγκαστικά θα πάει στον Κασάμι, παρότι δεν έχει “γράψει” ούτε ένα δευτερόλεπτο σε επίσημο ματς (δεν έπαιξε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ούτε και στους αγώνες της Εθνικής του). Επαναλαμβάνουμε όμως, ότι με τα τωρινά δεδομένα, ο Κρητικός χαφ αναμένεται να περάσει στο πλευρό του Καμπιάσο.

* Για να δούμε και την κατάσταση του Σιόβα, ο οποίος αποχώρησε με ένα σφίξιμο στον δικέφαλο. Προφανώς δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ