ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει… Μιλιβόγεβιτς ο Τιοτέ, στη γωνία η Γαλατάσαράι

Περιμένει… Μιλιβόγεβιτς ο Τιοτέ, στη γωνία η Γαλατάσαράι

Ο Ολυμπιακός έχει stand by τον 30χρονο Ιβοριανό αμυντικό χαφ της Νιούκαστλ, Σεϊκ Τιοτέ, μέχρι να αποχωρήσει ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, την ώρα που τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι φθάνει την Κυριακή στην Πόλη για τη Γαλατάσαράι.

Δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται έτοιμος να φέρει προτάσεις άνω των10 εκ.ευρώ στον Ολυμπιακό. Η Ζενίτ είναι η μία ομάδα που σίγουρα ενδιαφέρεται ζεστά για τον Σέρβο άσο και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη Ρωσία, είναι και ο σύλλογος που έχει αποφασίσει να βγάλει περίπου11 εκ.ευρώ από τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον Σέρβο. Την ίδια στιγμή υπάρχει και το ενδιαφέρον από την Φιορεντίνα, αλλά και από ισπανικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει έτοιμο τοplanbσε περίπτωση που ο Μιλιβόγεβιτς αποχαιρετήσει τελικά τους πρωταθλητές και συνεχίζει την καριέρα του μακριά από την Ελλάδα. Ο 30χρονος Ιβοριανός αμυντικός χαφ, Σεϊκ Τιοτέ, θα είναι ο εκλεκτός για τη θέση «6» στους «ερυθρόλευκους».

Οι Άγγλοι έκαναν λόγο για προσφορά του Ολυμπιακού κοντά στα2,5 εκ.ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Νιούκαστλ τον παραχωρεί με πολύ λιγότερα χρήματα. Όπως και να ‘χει, ο Τιοτέ τη δεδομένη στιγμή περιμένει στο ακουστικό του ειδοποίηση από τον μάνατζέρ του και τη Νιούκαστλ για να κάνει το ταξίδι στην Ελλάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ (Fanatik, Hurriyet), η Γαλατάσαράι είναι κι αυτή κοντά στην απόκτηση του Αφρικανού μέσου. Όπως επιμένουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Τιοτέ αναμένεται συνοδεία του ατζέντη του, την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ