ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Περήφανοι που ήρθαμε στον Ολυμπιακό"

"Περήφανοι που ήρθαμε στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μία φωνή τα δέκα νέα "ερυθρόλευκα" μεταγραφικά αποκτήματα αναφέρθηκαν στο πώς νιώθουν που φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα

Στο εστιατόριο του Καραϊσκάκη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δέκα νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Την εκδήλωση προλόγισε ο Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος τόνισε τα εξής:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τους νέους παίκτες της ομάδας μας, δέκα στο σύνολο. Παίκτες που ευελπιστούμε ότι με τη δική τους προσωικότητα και ποιότητα ως ποδοσφαιριστές, θα βοηθήσουν την ομάδα μας στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και γιατί όχι σε μία υπέρβαση στην Ευρώπη. Πριν από την παρουσίαση να τους ευχηθούμε υγεία, ώστε να μας δείξουν ποιοι είναι. Επίσης να τους πω ότι εύχομαι να πραγματοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού".

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι παίκτες. Ο Ντιόγο Φιγκέιρας είπε: "Θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Ελπίζω να βοηθήσω για να δοθεί συνέχεια σε αυτό το σερί πρωταθλημάτων. Ήρθα νωρίς στον Ολυμπιακό. Ηταν κάτι που δεν περιμέναμε (σ.σ. τον αποκλεισμό από τοChampions League). Για πολλούς λόγους δεν το καταφέραμε. Όμως, υπάρχει και συνέχεια. Ελπίζουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στοEuropa League".

Ο Νικόλα Λεάλι δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Θέλουμε να μπορέσουμε ως ομάδα να γίνουμε καλύτεροι. Ο στόχος μας είναι να νικάμε συνεχώς, να πετυχαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Είμαστε σε τρεις διοργανώσεις και αρχίζουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία από την Πέμπτη".

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια τόνισε: "Χαίρομαι που βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Βρίσκομαι λίγο καιρό στην ομάδα μας, όμως ,έχω καταλάβει πως πρόκειται για μία ομάδα που έχει μεγάλη δύναμη στην Ελλάδα και σεβασμό στην Ευρώπη. Ελπίζω να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Ηρθα εδώ για να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω έξω από τη χώρα μυο. Ομως έχω νιώσει την εμπιστοσύνη των προπονητών μου, τόσο του κ. Βίκτορ, όσο και του κ. Μπέντο. Ελπίζω να συνεχίσω να απολαμβάνω την εμπιστοσύνη των προπονητών μου".

Ο Γκονσάλο Πασιένσια υποστήριξε: "Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα με κύρος και πρεστίζ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο στο μέλλον”. Ερωτηθείς για το γεγονός ότι δεν ήρθε ο πατέρας του ως προπονητής στον Ολυμπιακό και ήρθε στη χώρα μας εκείνος ως παίκτης απάντησε: “Αυτό έχει περάσει. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τίτλους και να βελτιώνεται".

Ο Μπρούνο Βιάνα σημείωσε: "Έχω έρθει στον Ολυμπιακό με την ίδια φιλοδοξία που έχουν όλοι οι συμπαίκτες μου. Ο στόχος είναι κοινός. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία στον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε να γράφουμε επιτυχίες. Βρίσκομαι εδώ και πανέτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου κατά τη διάρκεια της σεζόν".

Ο Αλεξί Ρομαό υπογράμμισε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Ηρθα εδώ γεμάτος με όρεξη να δουλέψω και θέλω να συνεισφέρω με τη δική μου εμπειρία στην ομάδα. Δεν είμαι ακόμα στην καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά νομίζω σε 2-3 εβδομάδες θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της".

"Περήφανοι που ήρθαμε στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέ Μαρτίνς είπε: “Είμαι χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ο στόχος του είναι μαζί με τους συμπαίκτες μου να γράψω ιστορία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που παίζω στον Ολυμπιακό και που ήρθα σε μία χώρα που με υποδέχθηκαν με πολύ ωραίο τρόπο”.

"Περήφανοι που ήρθαμε στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι δήλωσε: “Χαίρομαι που είμαι στον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ και τρεις εβδομάδες και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Το γεγονός ότι είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, σημαίνει ότι είναι καλό. Ποτέ δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα έναν αγώνα, ποτέ δεν μπορείς να σκοράρεις εύκολα. Στον αγωνιστικό χώρο είναι έντεκα εναντίον έντεκα και πρέπει εκεί να αποδείξεις την αξία σου. Ανυπομονώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος. Είναι καλό που θα έχω εδώ και τον Ομάρ. Πιστεύω θα με βοηθήσει στην προσαρμογή μου”.

"Περήφανοι που ήρθαμε στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Μαρίν υποστήριξε: “Είμαι περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ για τη συνέχεια. ΤΟ Γιουρόπα Λιγκ είναι μία δύσκολη διοργάνωση, πρέπει να ξεκινήσουμε καλά. Αν ξεκινήσουμε καλά, τότε τα πράγματα θα μπορέσουν να πάνε μια χαρά”.

"Περήφανοι που ήρθαμε στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέλος ο Όσκαρ Καρντόσο ανέφερε: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που είμαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και ελπίζω να μην απογοητεύσω κανέναν. Ελπίζω να μπορέσω να ανταπεξέλθω, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να ξεκινήσει καλά. Πρέπει να βάλω το πρώτο γκολ και μετά θα έρθουν τα επόμενα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου που παίζουν βασικοί. Θα δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για να πάρω χρόνο συμμετοχής”.

"Περήφανοι που ήρθαμε στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ