ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περέιρα: "Υπολογίζω τον Ντουρμάζ"

Περέιρα: "Υπολογίζω τον Ντουρμάζ"
INTIME SPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα ουσιαστικά προανήγγειλε την παραμονή του Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στον Φράνκο Χάρα.

Η συνέντευξη Τύπου του Βίτορ Περέιρα, ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Τύρναβος (8-0):

Η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο ματς στον Τύρναβο, όμως, σήμερα είδαμε μία ομάδα που είχε όρεξη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Είναι αυτό το μεγαλύτερο κέρδος;

"Όπως είχα πει και μετά το πρώτο παιχνίδι, πιστεύω ότι πάντα πρέπει να παίζουμε με σκοπό να βελτιωνόμαστε. Πάντα θα κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι και σε οποιοδήποτε παιχνίδι να έχουμε την ίδια διάθεση. Να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα. Αυτό θέλουμε".

Πώς είδατε τον Χάρα στο πρώτο του παιχνίδι; Και επίσης τον υπολογίζετε κανονικά τον Ντουρμάζ, μιας και στο πρώτο μισό της σεζόν είχε αμφισβητηθεί έντονα και τώρα βλέπουμε ότι τον χρησιμοποιείτε. Τον υπολογίζετε κανονικά για τη συνέχεια;

"Ο Χάρα έπαιξε πολύ λίγη ώρα σήμερα και δεν ήταν κιόλας έτοιμος να αγωνιστεί. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει τη φόρμα του να βρεθεί και με την υπόλοιπη ομάδα. Στα επόμενα παιχνίδια πιστεύουμε ότι θα είναι πιο βελτιωμένος. Όσον αφορά στον Τζίμι, είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος για εμάς. Τον υπολογίζουμε κανονικά. Είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο, καλή τεχνική και ένα στυλ ποδοσφαιριστή που αρέσει πολύ σε εμάς".

Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση έκανε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ.

"Ήταν υπέροχα σήμερα (σ.σ.: Τετάρτη). Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, ώστε να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά από τον τραυματισμό μου. Νομίζω ότι είμαι σε καλή φόρμα και η επιθυμία είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ γίνεται. Εκτός από τα γκολ θεωρώ σημαντικό ότι έδωσα και ασίστ για να σκοράρουν οι συμπαίκτες μου",είπε αρχικά ο Σουηδός εξτρέμ.

Πώς αντιλαμβάνεσαι το γεγονός ότι ενδιαφέρονται ομάδες από την Τουρκία για σένα;

"Είναι φήμες και μόνο φήμες. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Σκέφτομαι μόνο πως θα βελτιώνομαι. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να παραμείνω υγιής και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό".

Τελικά ποια θέση σου ταιριάζει περισσότερο; Στα άκρα ή πιο εσωτερικά στη μεσαία γραμμή;

"Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Εξαρτάται που έχει ελεύθερο χώρο για να μπορώ να πάρω την μπάλα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρα στα άκρα νιώθω πιο άνετα, διότι εκεί αγωνίζομαι σε όλη την ζωή μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ