ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περέιρα: "Πετυχημένο τεστ ενόψει τελικού"

Περέιρα: "Πετυχημένο τεστ ενόψει τελικού"

Ο Βίτορ Περέιρα μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό, έκανε λόγο για επιτυχημένο τεστ της ομάδας του ενόψει τελικού, αναφέρθηκε στον Νταβίντ Φουστέρ και στους τραυματίες.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο (3-0), έκανε λόγο για επιτυχημένο τεστ της ομάδας του ενόψει τελικού, αναφέρθηκε στον Νταβντ Φουστέρ και στους τραυματίες.

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: "Πιστεύω πως ήταν ένα πετυχημένο τεστ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συγκρατημένοι, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα περισσότερα και πιστεύω πως τα πήγαμε αρκετά καλά".

Για την εμφάνιση του Νταβίντ Φουστέρ και για την συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου: "Πιστεύω πως είναι καλός παίκτης. Είναι καλή προσωπικότητα, είναι καλός επαγγελματίας και είναι υποψήφιος για να παίξει, όπως και όλοι".

Την εικόνα που έχει για τους τραυματίες; "Θα δούμε. Δεν ξέρουμε ακόμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ