ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περέιρα: "Κάτι μας έλειπε στο τελείωμα των φάσεων"

Περέιρα: "Κάτι μας έλειπε στο τελείωμα των φάσεων"
Περέιρα INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα τόνισε πως ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη απόδοση από τον ΠΑΟΚ και πως οι ερυθρόλευκοι "πέταξαν" δύο βαθμούς στην Τούμπα.

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ και πως θα μπορούσε να πάρει την νίκη εξέφρασε ο Βίτορ Περέιρα. Συγκεκριμένα ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" είπε:

"Η γνώμη μου είναι πως ήμασταν καλύτεροι. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ισορροπία, στο δεύτερο ημίχρονο όμως παίξαμε καλύτερα, κάναμε επιθέσεις και διεκδικήσαμε την νίκη. Κατά την γνώμη μου σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς εδώ"

Για τις συνθήκες του ντέρμπι: "Εχω ζήσει πολλά ντέρμπι στην Πορτογαλία, αυτές οι συνθήκες είναι φυσιολογικές κατά την γνώμη μου. Θέλω να επισημάνω πως τα ματς πρέπει να παίζονται στον γήπεδο, δεν πρέπει να επηρεάζεται το ματς από άλλα πράγματα που είναι εξωαγωνιστικά και γι' αυτό είπα στους παίκτες μου να παίξουν με ποιότητα και να ελέγξουν τα συναισθήματά τους. Δεν ήθελα να υπάρχουν διακοπές στο παιχνίδι, δεν ήταν αυτό το σκεπτικό μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και κατά την γνώμη μου γι' αυτό ήμασταν καλύτεροι".

Για το αν κατά την άποψή του ο Ολυμπιακός κερδίζει τα ματς στο γήπεδο: "Μόνο για το διάστημα που είμαι εγώ στον Ολυμπιακό, μπορώ να μιλήσω. Σε αυτό το διάστημα πιστεύω πως είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί, ότι παίζουμε καλά και πιστεύω πως με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να κερδίζουμε τα ματς".

Για το αν εξωγενείς παράγοντες επηρέασαν το αποτέλεσμα: " Οχι, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν την νίκη με τα όπλα που έχουν. Το παιχνίδι ήταν σωστό και από τις δύο ομάδες. Δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο, πέραν του ενθουσιασμού των οπαδών που ήταν κάτι το φυσιολογικό. Απλώς πιστεύω πως αντί για την ισοπαλία, θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη".

Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Είναι μια καλή ομάδα, είναι ανταγωνιστικός και δύσκολος αντίπαλος. Απλώς πιστεύω πως εμείς ήμασταν καλύτεροι αλλά στο τελείωμα των φάσεων κάτι μας έλειπε και γι' αυτό τον λόγο φεύγουμε από εδώ με έναν βαθμό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ